Klubitoimikunta | Tuusulan Golfklubi

Klubitoimikunta

KLUBITOIMIKUNTA 2022

  • Eeva-Kaarina Haanperä, puheenjohtaja (puh. 050 491 7828)
  • Risto Wuorio, talkoovastaava
  • Jukka Tuunanen
  • Hannu Pesola
  • Mika Peltola
  • Heidi Hakala


Klubitoimikunnan tehtävänä on toimia koko jäsenistön hyväksi järjestämällä tapahtumia, kilpailuja, golfopetusta ja yhteisiä grilli-iltoja. Sen suurin ja tärkein tavoite on seurahengen ja yhteisöllisyyden luominen ja parantaminen.

Klubitoimikunnan tapahtumat löytyvät TGK Oy:n kotisivuilta, sen Facebook –ryhmästä ja Intragramista.

Toimikunta pyrkii aktivoimaan mahdollisimman monia seuran toimintaan.Klubitoimikunnan kausi 2022

Klubitoimikunta aloittaa kauden yhdessä ravintola M.Parin kanssa vappubrunssilla 1.5.2022.

Avajaisscramble pelataan, jos Luoja ja Kentänhoito sallivat 7.5. klo 10.00 alkaen. Varapäivänä pidetään lauantaita 14.5.

Edellisenäkin kautena toteutettu harjoitus- ja grilli-ilta pidetään yhteistyössä Jeah Golfin kanssa 17.6.2022 siten, että rangella harjoitellaan puolitoista tuntia ja sen jälkeen siirrytään klubille syömään grilliruokaa. Tämä tilaisuus alkaa rangella klo 16.00 ja ruokailu aloitetaan klo 17.30.

Juhannusscramble järjestetään totuttuun tapaan torstain 23.6. klo 17.00 alkaen. Pelataan kymmenen väylää kahden hengen scramblekisana ja palkinnoksi jaamme juhannusteemaan sopivaa kuohuvaa. Pelin jälkeen vietämme Juhannuksen aatonaattoiltaa syömällä yhdessä grilliruokaa.

Heinäkuun lomailemme ja elokuussa järjestämme kaikille Tuusulan Golfklubi Oy:n ja Ry:n toimijoille suunnatun peli-illan, jonka nimeä ei vielä tätä kirjoittaessa ole vahvistettu.

Kaikille yhteiset päättäjäiset järjestämme lauantain 24.9.2022. Päivällä pelataan kahden hengen yhteislähtöscramble, jonka sponsorina toimii viime vuoden mallin mukaan Intersport entinen Kerava nykyinen Jumbo. Iltapäivällä vaatteiden vaihdon ja saunomisen jälkeen aloitamme päättäjäisjuhlan klo 17.30. Tässä tilaisuudessa palkitaan vuoden aikana ansioituneet sekä annetaan huomionosoitus Vuoden klubilaiselle Naisellle ja Miehelle.

​​​​​​​Tämän vuoden Nais- ja Miesklubilainen valitaan avoimella äänestyksellä. Jokainen jäsen voi halutessaan ehdottaa yhtä miesehdokasta ja yhtä naisehdokasta.