Anastasialle SM pronssia juniorien lyöntipeleistä | Tuusulan Golfklubi

Anastasialle SM pronssia juniorien lyöntipeleistä

Kesä-heinäkuun vaihteessa kisattiin juniorien lyöntipelien Suomen mestaruuksista Messilässä sekä Vammalassa. Messilän kentällä olivat alle 14 ja 16-vuotiaisen SM-taistot.

Tuusulan Anastasia Hekkonen oli mukana alle U16 sarjassa. Jännitys säilyi loppuun asti, sillä mitalien järjestys ratkaistiin vasta kolmannen kierroksen viimeisillä reijillä.

Anastasia sijoittui hienosti pronssille! Isot onnittelut!

SM lyöntipelit Messilä. U16 mitalistit (vas.) 3. sija Anastasia, 1. sija Josefiina Anttila Golf Pirkkala, 2. sija Sandra Palin HGK.

Lakeside Golfin Pirunpelto toimi näyttämönä 18- ja 21-vuotiaiden junioreiden lyöntipelin SM kilpailuissa. Kenttä oli nimensä veroinen. Kapeat väylät koituivat pelaajien kohtaloksi ja siksi monen kohdalla drivereita pidettiin bägissä lähes kaikkien kolmen kisakierroksen ajan.

Kentän vaikeutta kuvaa myös 36 reijän jälkeen olleet cut-rajat. Ne asettuivat poikkeuksellisen alhaalle mm. U21 sarjassa +17 ja pojat U18 +23.

Forecaddiet oli sijoitettu liputtamaan joka toiselle väylälle ja etsimään kivikoissa tai pöheikössä makaavia palloja. Tuusulan viidestä pelaajasta viimeiselle kierrokselle selvisi kolme peluria.

Joel Talusen kisasi U18-sarjassa. Hänen lopullinen sijoitus oli T8. Muutama iso reikätulos rokotti sijoitusta, mutta kisan jälkeen Joel kertoi nauttineensa kentän tarjoamista haasteista.

Poikien parhaasta sijoituksesta Lakesidessa vastasi sarjassa U21 kisannut Matias Rantala, jonka sijoitus oli T5. Pistesija irtosi tasaisella ja hyvällä suorituksella. Simeon Saarikiven sijoitus samassa sarjassa, sijoitus oli T16.

SM lyöntipelit Lakeside. TGK pojista viimeiselle kierrokselle selvinneet (vas.) Matias, Simeon ja Joel.

Lyöntipelin SM-kilpailuissa (yleinen/naiset) heinäkuun puolivälissä Master Golfin kentällä oli mukana neljä TGKn edustajaa.

Anastasia kisasi ensimmäistä kertaa aikuisten SM-kisoissa ja antoi todella hyvän vastuksen vanhemmille kisasiskoille. Neljän kisakierroksen tulos +13 oikeutti komeasti 4. sijaan. Anastasia jäi vain lyönnin päähän pronssimitalista.

Kolme TGKn edustajaa oli mukana yleisessä sarjassa. Jani Kokkonen, Matias ja Joel, joka oli myös ensimmäisessä yleisen sarjan SM-kisassa.

Janin ja Joelin matka kisa jäi kahden kierroksen mittaiseksi.

Matias selvitti cutin ja pelasi kaikkian erittäin mallikkaan kisan. Lopullinen sijoitus oli T25, tulos +6 (73, 79, 72, 74).