Hyvinvointipalvelut | Tuusulan Golfklubi

Hyvinvointipalvelut

Fysioterapeutti ja pilatesohjaaja Riku Virtanen perusti TOTALFYSION vuonna 2013 ohjattuaan sitä ennen pilatestunteja Hyrylän Fysioterapian tiloissa. Golfklubin vanhaan pukuhuonerakennukseen remontoitiin valoisa pilatessali ja hoitohuone, ja marraskuussa 2014 valmistui kuntosali laitteineen. Nykyään Totalfysion tiloissa toimii useampi hyvinvointialan yrittäjä, esimerkiksi joogaohjaaja Nina Taponen sekä hieroja Mia Kinnunen.

Fysioterapia ja PT

Mikäli kipu, jäykkyys tai toimintahäiriö kiusaa ja estää liikkumistasi, fysioterapia auttaa. Totalfysion fysioterapia sisältää seuraavia hoitokeinoja: terapeuttinen harjoittelu ja pilates, hieronta ja manuaalinen käsittely sekä mobilisointi venyttelyineen, sidekudosmanipulaatiotekniikat sekä kinesioteippaus.

Fysio- ja personal training
Fysio- ja personal training -palvelut tarjoavat yksilöllisen fysioterapeuttisen tarkastuksen sekä henkilökohtaisen, juuri sinulle ja sinun ongelmiisi sopivan harjoitusohjelman, jota voit toteuttaa kotonasi tai Totalfysion monipuolisessa toiminnassa (kuntosaliharjoittelu, physiopilates, jooga/syvävenyttely, muut jumpat). Salilla voit harjoitella joko yksin, trainerin opastuksella tai ryhmässä.

Mikäli pelaat golfia, tarjoamme yksilöllisen fysiikkatarkastuksen ja halutessasi harjoitusohjelman parantamaan mahdollisia ongelmia. Räätälöimme myös kursseja ja luentoja kysynnän mukaan. Aiheina voivat olla liikunta, terveys, ryhti, hyvinvointi, golfin fysiikka, liikkumisen anatomia, työssä jaksaminen jne.

Kuntosali
Totalfysio tarjoaa myös kuntosaliharjoittelun mahdollisuuden. Salin ajatuksena satsata laatuun, ei määrään. Jokainen saa henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota voi tehdä joko yksin, ryhmässä tai trainerin opastuksella.

Lisäkysymyksiin vastaa:
Riku Virtanen, ft, Physiopilates -kouluttaja, certified Fascial Movement Taping -instructor, Fascial Manipulation practitioner (level I ja II)
puh. 050-5496620
riku.virtanen(at)totalfysio.fi


Hieronta

Klassinen, urheilu- ja mobilisoiva hieronta parantavat lihasten verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja sitä kautta vähentävät kipuja ja kireyksiä. Myös rentouttava ja palauttava vaikutus on paikallaan monen tunnin golfkierroksen ja kävelyn jälkeen.

Kysy lisää ja varaa oma aikasi!
Mia Kinnunen
mia.kinnunen(at)kolumbus.fi
puh. 050 587 7048​​​​​​​


Pilates ja jooga

Physiopilates
PhysioPilates on pilatesharjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. PhysioPilates-tunnilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates voi olla pienryhmäharjoittelua tai yksilöllistä ohjausta. Ohjaajana toimii aina PhysioPilates-koulutuksen suorittanut fysioterapeutti, joka takaa että liikkeet opitaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. PhysioPilates sopii jokaiselle aloittelevasta liikkujasta urheilijaan. PhysioPilates pohjautuu Joseph Pilateksen (1880-1967) luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

Jooga-syvävenyttely
Syvävenyttely on tarkka kehon- ja mielenhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on palauttaa vartalollemme tarkoitettu luonnollinen liike kehoosi. Opit tunnistamaan kehosi tarpeet ja työskentelemään aktiivisesti niiden puolesta. Syvävenyttelyssä tietoinen hengitys on olennainen osa harjoittelua ja se sekä haastaa että tehostaa harjoitteita. Syvävenyttely sopii kaikille itsestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ihmisille.

Lisäkysymyksiin vastaa:
Riku Virtanen
puh. 050-5496620
riku.virtanen(at)totalfysio.fi


Ravintoterapia

Se, mitä syöt, on suorassa yhteydessä siihen, miten voit! Syömäsi ruokahan toimii suoraan rakennusaineena kaikelle sille, mitä kehossasi tapahtuu. Ilman oikeanlaista polttoainetta kehosikaan ei voi toimia optimaalisesti. Ravintoneuvonnassa käymme yhdessä läpi nykyiset ruokailutottumuksesi, vointisi, terveyshistoriasi ja sen, mihin toivot ravintoneuvonnasta apua. Sen jälkeen sovimme yhdessä ne muutokset, joiden avulla pääsemme haluamiisi tuloksiin.

Lisäkysymyksiin vastaa:
Riku Virtanen
puh. 050-5496620
riku.virtanen(at)totalfysio.fi