Juniorit | Tuusulan Golfklubi

Juniorit


Aloita golf TGK Juniorina

Tuusulan Golfklubi järjestää golfkerhoja ja golfvalmennusta kaiken tasoisille lapsille ja nuorille. Junioritoiminnan ja valmennuksen tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden kehittyä golfissa, löytää golfista harrastus ja mukavia samanhenkisiä kavereita. Kilpailuhenkisille junioreille TGK haluaa tarjota mahdollisuuden kehittyä ja menestyä kilpagolfissa. Tavoitteina on saavuttaa juniorien SM mitali vuonna 2026 ja SM kultaa vuonna 2027.

​​​​​​​

TGK Junioripolku jakautuu neljään eritasoiseen ryhmään

Harrasteryhmät – Kipinä
Ryhmät on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Ryhmissä opetellaan golfin alkeita leikkien ja erilaisten pelien avulla.

Viikkoittaiset kokoontumiset sopivat erinomaisesti kesän harrasteryhmäläisille sekä kevään ja syksyn ip-kerholaisille, mutta aiempi kokemus golfista ei ole välttämätöntä.
Kipinäryhmästä voi siirtyä myöhemmmin isompien junnujen harrasteryhmään.

Harrasteryhmä - Vauhti
Harrasteryhmä Vauhti on tarkoitettu yläkouluikäisille junnuille, jotka ovat jo kokeilleet golfia sekä isommille vasta-alkajille. Viikottaisten kokoontumisten aikana opetellaan golfin tekniikoita, harjoitellaan, pelataan ja kisataan yhdessä. Ryhmä sopii erinomaisesti nuorille, jotka haluavat harrastaa golfia muiden samanhenkisten kavereiden kanssa.

Harrasteryhmäisille kuuluu myös mahdollisuus lajivalmennuksen lisäksi oheistreeniä kauden mukaisesti. Oheisten ohjelma muuntuu valmennuskauden tarpeen mukaisesti.

Ryhmässä voi jatkaa harrastamista vaikka aikuisikään saakka tai siirtyä kilparyhmään myöhemmin, jos innostus kisaamiseen syttyy.

Kilparyhmät U14 ja U21
Kilparyhmät on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat kehittyä golfissa ja ovat lisäksi innostuneet kilpailemisesta.

Ryhmän juniorit sitoutuvat harjoittelemaan säännöllisesti 2-3 krt viikossa (ohjatusti sekä omatoimisesti).

Talvikaudella ryhmät koontuvat treenaamaan kuukausttain myös Planmeca-Areenalla ja harjoitelevat pelaamista omatoimiseti simulaattorissa. Lisäksi ryhmälle järjestetään viikoittainen oheistreeni, missä ohjelma muuntuu valmennuskauden tarpeen mukaisesti. Kisakaudella juniorit kisaavat oman ikäryhmän tasoisissa kisoissa. TGK korvaan kisamaksut KUJT ja Suomen Golfliiton kisoijen osalta.

Edustusjuniorit
Ryhmän juniorit kisaavat kansallisella tasolla mm. SM-kisoissa. Juniorille tehdään yksilöllinen valmennussuunitelma. Valmennus koostuu sekä ryhmävalmennuksesta että yksityisvalmennuksesta.


Junioritoimikunnan jäsenet 2024

  • Merja Talusén puheenjohtaja (puh. 040 5622426)
  • Camilla Kuokka
  • Markus Laakso
  • Iiris Jussila
  • Teemu Putkonen (valmentaja)