TGK Naisten toimintaa kaudella 2024 | Tuusulan Golfklubi

TGK Naisten toimintaa kaudella 2024

Lähde mukaan naisten tapahtumiin ja kilpailuihin. Pidetään mukavaa, opitaan uutta, tutustutaan toisiimme, kilpaillaankin. Kuulemme mielellämme myös teidän toiveitanne toiminnan sisällöstä.
Naisten tapahtumat ja kilpailut löytyvät TGK:n kotisivuilta, kilpailukalenterista, wisegolfista ja lisäksi tiedotamme TGK Ladyt facebook -ryhmässä ja instagramissa. Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan joko kotisivujen tapahtumailmoituksen kautta tai kilpailukalenterin kisoihin Golfbox:n kautta. Tilaisuudet on tarkoitettu TGK:n jäsenille ja pelioikeuden haltijoille. Osa tapahtumista on maksullisia, osa maksuttomia. Kaudelle suunniteltuja tapahtumia:

pe 3.5. klo 17–19 Naisten kauden avajaiset opetusrangella. Kerrataan Jeah Golfin pron Patrick Roosin johdolla swingin perusteita ja kuullaan harjoitusvinkkejä. Saat potkua kauden käynnistykseen ja omaan harjoitteluusi.

pe 17.5. klo 17.30–19.30 Naisten teemailta: Mailat tutuksi! Kysy mitä vaan mailoista. Tule testaamaan Pingin suosittuja mailoja yhdessä Jeah Golfin Pron Heini Haapalan ja Pingin edustajan Taru Åkessonin kanssa. Illan aikana tehdään myös esimerkki mailafittauksesta eli mitoituksesta.

ti 21.5. klo 16.30 Reikäpeli tutuksi – tule mukaan pelaamaan tätä pelimuotoa, jota monelle vähän vieraampi. Sopii kaiken tasoisille. Opit jälleen uutta!

to 23.5. klo 7.30 Aamutripla aloitteleville pelaajille. Pelaamme kolme väylää (16, 17, 18) kokeneemman pelaajan opastamana. Kun olet suorittanut green cardin ja kaipaat rohkaisua kentälle menoon, osallistu tähän rentoon aamun käynnistykseen. Jälkijorinat klubin kahvilassa.

Aamutripla, ke 12.6.

Ilmoittaudu


klo 7.30 Aamutripla aloitteleville pelaajille. Pelaamme kolme väylää (16, 17, 18) kokeneemman pelaajan opastamana. Kun olet suorittanut green cardin ja kaipaat rohkaisua kentälle menoon, osallistu tähän rentoon aamun käynnistykseen. Jälkijorinat klubin kahvilassa.

Kuohuvaa & Vaahtokarkkeja, ma 17.6.
Naisten peli-ilta alkaen klo 16.30. Pelaamme kesäisen kierroksen ja nautimme ihanista pienistä herkkuhetkistä kierroksen aikana. Virittäydytään juhannukseen! Ilmoittaudu mukaan 14.6. klo 8.00 mennessä. Tapaamme lähtöryhmittäin ykkösteellä.

Ilmoittaudu



Naisten peliretki Messilä Golfiin, su 7.7.
Naisten peliretki vieraskentälle Messilä Golfiin. Lähtöajat alkaen 13.00. Kuljemme paikalle omilla autoilla, joten yritetään sopia yhteiskyytejä mahdollisuuksien mukaan. Pelikierros on maksuton.

Ilmoittaudu


Aamutripla, pe 19.7.
klo 7.30 Aamutripla aloitteleville pelaajille. Pelaamme kolme väylää (16, 17, 18) kokeneemman pelaajan opastamana. Kun olet suorittanut green cardin ja kaipaat rohkaisua kentälle menoon, osallistu tähän rentoon aamun käynnistykseen. Jälkijorinat klubin kahvilassa.

Aamutripla, ti 13.8.
klo7.30 Aamutripla aloitteleville pelaajille. Pelaamme kolme väylää (16, 17, 18) kokeneemman pelaajan opastamana. Kun olet suorittanut green cardin ja kaipaat rohkaisua kentälle menoon, osallistu tähän rentoon aamun käynnistykseen. Jälkijorinat klubin kahvilassa.

Seuran lyöntipelimestaruuskisat, la-su 17.–18.8.
Seuran lyöntipelimestaruuskisat, tule rohkeasti mukaan niin saadaan myös naisten sarjat toteutettua.

Ladies Night, ma 26.8.
Iltapeli, kivaa yhdessä!

Seuran reikäpelimestaruuskisat, la-su 31.8.–1.9.
Seuran reikäpelimestaruuskisat

Naisten kauden päättäjäiset, pe 13.9.
Naisten kauden päättäjäiset, mahdollisesti valopallokisa pimeässä illassa!


Kaikkiin TGK:n kilpailukalenterista löytyviin kisoihin olette tervetulleita. Kilpailukutsusta käy ilmi, minkälainen pelimuoto on kyseessä ja onko kisassa mahdollisesti hcp-raja. Lisäksi kaikkien 50+ ikäisten pelaajien on mahdollista liittyä valtakunnalliseen Suomen Golfseniorit -liittoon, joka järjestää sekä alueellisia että valtakunnallisia kilpailuja myös naisille. Naisilla on oma TGK FB Ladyt ryhmä. Liitythän mukaan, jos et vielä ole.

Lisäksi voi liittyä TGK lady pelikaverit WhatsApp-ryhmään. Ole yhteydessä ladykapteeniin. Molemmissa saa kysellä peliseuraa tai jakaa kuulumisia.

Tervetuloa mukaan. Hyvää pelikesää kaikille, nähdään!
Tapahtumatoimikunta & ladykapteeni Leeni (gsm 0400 809 573)