Eeviksen kiitokset jäsenille | Tuusulan Golfklubi

Eeviksen kiitokset jäsenille

Tuusulan Golfklubi ry:n väistyvän puheenjohtajan Eeva-Kaarina "Eevis" Haanperän kiitokset jäsenistölle.

Minulla on ollut suuri onni saada toimia Tuusulan Golfklubi ry:ssä erilaisissa tehtävissä. Pariksi vuodeksi piipahdin Tuusulan Golfklubi Oy:n puolella sen hallituksessa. Seuran johtokunnassa olen ollut useamman vuoden ja viimeiset kaksi vuotta sen puheenjohtajana. Senioritoimikunta on tullut sihteerin hommissa tutuksi. Klubitoimikunnassa toimin kahteenkin otteeseen, ensin jäsenenä ja sitten myöhemmin puheenjohtajana. Naistoimikunnan perustin tultuani ladykapteeniksi ja sen myös lopetin tänä vuonna, kun johtokunnassa päätettiin, ettei sukupuoleen perustuvia toimikuntia enää kannata pitää. Ladykapteenin mukavassa ja vaativassa toimessa olin pari vuotta ja nyt sitten viimeiset pari vuotta johtokunnan puheenjohtajana.

Minä olen henkilökohtaisesti saanut monipuolisen ja mielenkiintoisen matkan kanssanne hyvät jäsenet. Hartaasti toivon, että minä puolestani olen voinut antaa teille jotakin, josta hyödytte tässä ihanassa harrastuksessa.

Hyvillä mielin jään eläkkeelle näistä hommista, kun tiedän, että ammattitaitoiset ja loistavat henkilöt jatkavat tätä arvokasta työtä.

Kiitos Kaikille Jäsenille, Haanperän eevis