Golfkesä Openin tulostaso oli erinomainen | Tuusulan Golfklubi

Golfkesä Openin tulostaso oli erinomainen

Golfkesä-kiertueen osakilpailu pelattiin torstaina 13.7. hyvässä kunnossa olevalla Tuusulan Golfklubin kentällä. Kilpailuun oli ilmoittautunut 37 paria, voittajille oli luvassa kutsu semifinaaliin Kultaranta golfiin.

Heikki Ollitervo ja Sami Ristimäki pelasivat voittotuloksen 57 lyönnillä. Kierrokseen mahtui 8 birdieä ja yksi eagle. Parin matka kilpasarjassa jatkuu elokuussa Kultaranta golfissa.

Tämän vuoden Golfkesä Openia päästiin pelaamaan erinomaisessa golfsäässä hyvässä kunnossa olevalla kentällä. Erityisesti viheriöt olivat kisaajien makuun, ja tämä näkyi myös hyvinä tuloksina tulosluettelossa. Kolmen kärki pelasi tasoituksellisessa pelissä kaikki toistakymmentä lyöntiä alle parin.

Päivän parhaista suorituksista vastasi joukkue Ollitervo/Ristimäki, jonka tulos 57 on kova. Kahdeksan birdien lisäksi kortista löytyi yksi eagle, josta kuulemma vastasi Sami Ristimäki henkilökohtaisesti, Heikin seuratessa sivusta pelikaverin tekemistä. Joukkueen pelitasoitus oli 5.

Toiseksi kisassa sijoittuivat Markku ja Tuula Hiltunen tasatuloksella kolmanneksi pelanneiden Tiia Norosen ja Petra Heinälä kanssa. Molemmat joukkueet pelasivat 60 lyöntiä, mutta toinen sija meni Hiltusille vertailemalla pelitasoituksia. Hiltuset pelasivat tasoituksella 8 ja Noronen/Heinällä tasoituksella 10.

Markku ja Tuula Hiltunen sijoittuivat toiseksi 60 lyönnillä tasoitusvertailun kautta.

Tiia Noronen ja Petra Heinälä pelasivat erinomaisesti ja tulivat kolmanneksi tasatuloksella 60 lyöntiä

Erikoiskisoina neljä lähimmäksi lippua kisaa sekä birdie run

Kierroksella oli neljällä Par 3-väylällä erikoiskilpailuja sekä lisäksi Heinz birdie run kisa, jossa eniten birkkuja kierroksen aikana tehnyt joukkue palkittiin

• Väylä 2 - Rummo pasta: Markku Hiltunen 2,83 m
  • Väylä 5 - Ålands Golfklubb: Milla Haapanen 3,07 m
  • Väylä 12 - Twinings: Patrik Keskinen 2,85 m
  • Väylä 15 - Kultaranta Resort: Anssi Kaipio 2,66 m

Heinz birdie run: Ollitervo/Ristimäki 8 kpl

Kiitos kaikille osallistujille ja paljon onnea kaikille palkituille!