Golfkirpputori klubilla 1.-12.8. | Tuusulan Golfklubi

Golfkirpputori klubilla 1.-12.8.

Klubin yläkertaan avataan elokuun alussa pariksi viikoksi kirpputori, jonne voit tuoda käyttökelpoiset käytetyt golfvarusteesi myyntiin

Nyt kaappeja siivoamaan! Tuo hyväkuntoiset, käyttökelpoiset golftarvikkeet, mailat, tekstiilit ja välineet myyntiin tai lahjoitukseen. Kiinnitä tuotteeseen hintalappu: tuotteen nimi, oma nimi (jos käteismyynti) myyntihinta, maksutapa (joko MobilePay/Siirto ja puhelinnumero ja/tai käteinen). Tai merkintä "lahjoitus". Tuo tuotteet itse klubitalon yläkertaan alkaen to 1.8. ja kerää myymättömät tuotteet pois viimeistään tiistaina 13.8. Nouda caddiemasterilta mahdolliset sinulle osoitetut rahakuoret. Loput tuotteet viemme kierrätyskeskukseen.

Käteisostot: laita tasaraha kirpputorilla olevaan kirjekuoreen, päälle myyjän nimi, tuotteen nimi + summa. Vie suljettu kuori caddiemasterille. Mikäli sinulla on arvokkaampi tuote myynnissä (esim. mailasarja), jota et uskalla jättää esille, laita tuotetiedot (+mahdollinen valokuva) lapulle ja vie lappu yhteystietojesi kanssa kirpputorille. Ostaja ottaa yhteyttä ja sopii tuotteen näytöstä/kokeilusta/hinnasta.

Kirpputori on miehittämätön eikä TGK vastaa tuotteista tai niiden säilyttämisestä. Kirpputori on avoinna klubin aukioloaikojen mukaisesti. Myyntipöydät ja hinnoittelutarvikkeet ovat tilassa valmiina.