Haemme työntekijöitä tulevalle kaudelle asiakaspalveluun ja kentänhoitoon | Tuusulan Golfklubi

Haemme työntekijöitä tulevalle kaudelle asiakaspalveluun ja kentänhoitoon

Haemme reippaita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita sekä ahkeria ja motivoituneita työntekijöitä kentänhoidon tehtäviin kaudelle 2023

Tuusulan Golfklubin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Tuusulassa pelataan golfkauden aikana n. 30.000 kierrosta. Golfklubilla työskentelevät asiakaspalvelijat golfkentän asiakkaiden palvelusta ja rahastuksesta sekä golfiin liittyvien tuotteiden myymisestä. Golfkentällä työskentelevä kenttähenkilökunta huolehtii kenttäalueen viheralueiden hoidosta.

Tuusulan Golfklubi hakee asiakaspalvelijoita kaudelle 2023

Haemme reippaita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita porukkaamme tulevaksi golfkaudeksi.
Asiakaspalvelijan työ golfklubilla on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työhön kuuluu mm. peliaikojen varaus ja myynti, asiakasrekisterin hallinta, kilpailusihteerin tehtävät sekä golfvälineiden myynti, yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen sekä ravintolan myynnin tukeminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa kello 7.00 ja 19.00 välillä, myös viikonloppuisin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saattaisit olla etsimämme henkilö. Golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka voivat työskennellä 15.4.–30.10 välisen ajan, sekä kesä-elokuulle muutaman asiakaspalvelijan täydentämään kesäsesongin ajaksi. Alku- ja loppukaudesta työvuorot voidaan järjestää opiskelun rinnalle, esim. ilta- ja viikonloppuvuoroina. Työaika on keskimäärin 30h/viikko ja 7,5h/päivä kesäkuukausina.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 19.2.2023 mennessä sähköpostitse toimisto@tgk.fi.


Tuusulan Golfklubi hakee kentänhoitajia kaudelle 2023

Haemme tulevaksi golfkaudeksi ahkeria ja motivoituneita työntekijöitä kentänhoidon tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu kaikki golfkentän päivittäiset hoitotoimenpiteet. Tehtäviin annetaan tarvittava koulutus. Töitä tehdään myös viikonloppuisin (1-2 vkl / 1kk).

Edellytämme hakijalta 18-vuoden ikää ja reipasta asennetta. Golfin lajituntemus tai aikaisempi kokemus kentänhoidosta lasketaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kausityön (4-6kk) nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse kentanhoito@tgk.fi.

Lisätietoja:
Marko Mäkelä puh. 0405123667
Elmeri Malkki puh. 0505488943