"Hei Puheenjohtaja, täällä on vähän kylmä!" | Tuusulan Golfklubi

"Hei Puheenjohtaja, täällä on vähän kylmä!"

Näin tervehti yksi huumoria mielellään viljelevä seuran jäsen minua lauantaina taukokioskilla. "Jotain tarttis puheenjohtajan tehdä että olisi mukavampi pelata", hän hymy huulillaan vaati. Peliryhmässäni puheenjohtajalta toivottiin toimia sateen edistämiseksi - sen verran kuivalta kenttämme väylät jo näyttivät ja tuntuivat. Tämäkin toive esitettiin hymy huulilla.

Puheenjohtajana ja muissa golfklubin vastuutehtävissä tasapainoillaan suunniteltujen toimien ja arkisten kohtaamisten lomassa esitettyjen toiveiden välillä. Kaikkea ei voida tehdä juuri niin kuin yksittäinen palautteen antaja toivoisi. Toisaalta, jos palaute koskee jotain sellaista toimintaa, mitä meidän golfklubiltamme tällä hetkellä puuttuu, voi toive toteutua. Yhdistyksen puheenjohtajan tehtävä on huolehtia, että syyskokouksessa päätetty toiminta toteutuu jäsenistöä kiinnostavalla tavalla. Suunnitelmat on pääpiirteittäin tehty, mutta vielä ehtii tuunata: millainen toiminta kiinnostaa, mihin tulisit itse mukaan. Perinteiden puolestakin on hyvä puhua.

Kilpailut, tapahtumat ja harjoitusryhmät järjestetään teille, lähes 1500 jäsenille. Tavoitteena on, että mahdollisimman monelle löytyisi oma tapa kokea yhteisöllisyyttä, iloa ja onnistumisia golfin parissa. Uuden tapahtumatoimikunnan tehtävänä on työstää lisää tapahtumia, missä edellä mainittu olisi aiempaa laajemmalle ryhmälle jäseniämme mahdollista. Tästä on luvassa lisää infoa kun suunnitelmat konkretisoituvat julkaistavaksi. Ja juuri siksi nyt on oikea hetki antaa palautetta: millainen toiminta meiltä puuttuu, mihin SINÄkin haluaisit tulla mukaan.

Olin aivan innoissani, kun Avajaisscramblessa näin 99 muuta TGK:n jäsentä iloisin ilmein nauttimassa hyvässä kevätkunnossa olevasta kentästä ja mukavasta peliseurasta. Juuri tätä haluan nähdä ja olla mukana kokemassa - tule mukaan jatkossakin ja muista antaa palautetta palautekyselyssä!

P.S. 50 + ikäisille suunnattuun Lintukisaan (la 18.5.) mahtuu vielä mukaan - ja älä välitä, en minäkään lintuja tunne. Oleellista on pelata, nauraa itselleen ja nauttia golfista. Kelikin näyttäisi olevan lämmin.

Iloista, huumorin täyttämää ja nautinnollista golfkauden alkua teille kaikille!

Nähdään kentällä ja uudistetussa klubiravintolassa

Mervi Kilpikoski
puheenjohtaja, TGK ry
WhatsApp 0400 529008
Puh. 0452123550


Seniorien Lintukisaan pääset mukaan tästä: https://tgk.fi/kilpailut/kilpailukalenteri#/competition/4498333/info