Hiekkapussit lyöntijälkien korjaamiseksi sekä hotelli käyttöön | Tuusulan Golfklubi

Hiekkapussit lyöntijälkien korjaamiseksi sekä hotelli käyttöön

Tästä päivästä alkaen on pelaajilla mahdollisuus ottaa kentälle mukaan hiekkapussi lyöntijälkien korjaamiseksi väylällä silloin, kun jäljen korjaaminen irtilähteneellä palasella ei ole mahdollista. Väylän 14 taakse on myös noussut hotelli, jossa on jo ensimmäiset asiakkaat.

Hiekkapussit käyttöön kentälle

Hiekkapussit löytyvät ykköstiille siirryttäessä kuvan mukaisesta vihreästä hiekka-astiasta, josta pussi myös täytetään. Kierroksen jälkeen pusseille on oma palautuslaatikko väylän 18 jälkeen. Mikäli lopetet pelin 15 väylän jälkeen, palauta pussi suoraan ykkösellä olevaan laatikkoon.

MITEN?

Ykkösen tiiboxista saa pussit täytettyä lähdössä. Täyttölaatikoita on kutosen lyöntipaikalla sekä 9 ja 13 risteyksessä. Tavoite on paikata divottireikiä väylillä. Vanhoja ei tarvitse kaivaa ylös, lukuun ottamatta kuivuneita palasia. Kuivuneet kohdat voidaan irrottaa ja paikata hiekalla. Ensisijaisesti divotti kuitenkin paikataan irti lähteneellä palasella.

MIKSI?

Tämä auttaa kenttähenkilökuntaa työssään ja antaa pelaajille palkinnon yhä paremman kentän muodossa. Lisäksi, kun vauriot korjataan heti, alkaa kentän paraneminen nopeammin


Pörriäisille on noussut oma hotelli

Väylän 14 viheriön takana olevalle niitylle on noussut komea hotelli. Ensimmäiset asiakkaat ovat paikan jo löytäneet ja lisää mahtuu varmasti, kapasiteettia on varattu isommallekin joukolle.