Honkanen, Naumanen ja Awuorikare Tuusula Openin voittoihin 15.7. | Tuusulan Golfklubi

Honkanen, Naumanen ja Awuorikare Tuusula Openin voittoihin 15.7.

Tuusula Open pelattiin 15.7. vaihtelevassa säässä: sadekuuroja, kovia tuulenpuuskia, mutta välillä aurinkokin näyttäytyi. Kilpailun scratch-sarjassa pelattiin 36-reikää ja pistebegey-sarjoissa 18-reikää.

Miehet, joiden max hcp oli 15,0, pelasivat 36 reiän scratch lyöntipelin valkoisilta tiiltä. Ylivoimaiseen voittoon pelasi Antti J. Honkanen (HCP 1,9) 147 lyönnillä pelattuaan toisen kierroksen jopa kentän par-tulokseen 71. Antti pelasi 10. väylällä upeasti eaglen. Toiseksi sijoittui Viljo Parkkila 169 lyönnillä (86+83) ja kolmanneksi Petri Tikkanen 182 lyönnillä (94+88).

Naisten sarjan voittoon pelasi Celine Awuorikare 41 bogeypisteellä. Celine pelasi etuysin loistavasti 42 lyönnillä, josta kertyi jopa 24 pb-pistettä ! Toiseksi sijoittui Eeva-Kaarina Haanperä 39 pisteellä ja kolmanneksi ladykapteenimme Tuula Sutinen 35 pisteellä.

Miesten sarjan voiton vei tasaisen taistelun jälkeen Juhani Naumanen 38 pb-pisteellä pelattuaan 87 lyöntiä. Samaan pistemäärään ylsi Ari Issakainen. Kolmanneksi sijoittui tasaisen varman kierroksen pelannut Jorma Seppälä 36 pisteellä.