Ilmoittaudu mukaan kesän seuraotteluihin | Tuusulan Golfklubi

Ilmoittaudu mukaan kesän seuraotteluihin

Seuraottelut ovat rentoja sosiaalisia tapahtumia, joissa pääpaino on muiden seurojen pelaajien tapaamisessa. Toki kunniaa on aina vuodeksi tarjolla voittajaseuralle.

Tuusulan Golfklubin kesään kuuluu kolme perinteistä seuraottelua, joista ensimmäinen pelataan jo toukokuussa SHG:ssa ja kaksi heinäkuussa omalla kentällä.

Lauantaina 1.7. pelataan TGK-KGV ja lauantaina 22.7. TGK-GT. Seuraottelun joukkueeseen mahtuu maksimissaan 16 pelaajaa (10 miestä ja 6 naista, noin) ja pelimuotona on reikäpeli.

Seuraottelut ovat maksuttomia ja sisältävät pelien lisäksi päivän tarjoilut.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla kaavakkella, kokoamme joukkueet ilmoittautunueista ja ilmoitamme mukana oleville pelaajille mahdollisimman aikaisin. Ilmoittautumisjärjestyksellä on painotusta joukkuetta valittaessa.

Tervetuloa mukaan rentoihin klubien välisiin tapahtumiin!
Kapteenit Jukka ja Tuula

27.05.2023 09:00 - 14:00

Seuraottelut ovat rentoja sosiaalisia tapahtumia, joissa pääpaino on muiden seurojen pelaajien tapaamisessa. Tänä vuonna vierailemme SHG:ssa, pelit pelataan Luukissa. Seuraottelut ovat maksuttomia ja sisältävät pelien lisäksi päivän tarjoilut.

Ilmoittautuneet

Kaikki tapahtumatTapahtuma

Ilmoittaudu
01.07.2023 11:00 - 12:30

Seuraottelut ovat rentoja sosiaalisia tapahtumia, joissa pääpaino on muiden seurojen pelaajien tapaamisessa. Keimolan joukkueen haastamme kotikentällä. Seuraottelut ovat maksuttomia ja sisältävät pelien lisäksi päivän tarjoilut. Keimolaa vastaan pelaamme lauantaina 1.7.

Kaikki tapahtumatJoukkuekilpailu

Ilmoittaudu
26.08.2023 09:00 - 11:00

Seuraottelut ovat rentoja sosiaalisia tapahtumia, joissa pääpaino on muiden seurojen pelaajien tapaamisessa. Tällä kaudella kutsumme Talman joukkueen vieraaksemme. Seuraottelut ovat maksuttomia ja sisältävät pelien lisäksi päivän tarjoilut. Pelimuotona tämän vuoden reikäpeleissä on scramble reikäpeli.

Kaikki tapahtumatJoukkuekilpailu

Ilmoittaudu