Juhannus scramble pelattiin hienossa kesäisessä säässä | Tuusulan Golfklubi

Juhannus scramble pelattiin hienossa kesäisessä säässä

Juhannuksen aatonaattona pelattuun perinteiseen juhannuspeliin osallistui 28 paria. Kenttä pelattiin lyhennettynä 10-väyläisenä ja pelin jälkeen oli tarjolla vapaata seurustelua grillimenun parissa klubilla.

Pelin jälkipelit käynnissä, grillin herkut maisuivat.


Oli hienoa nähdä torstaina, juhannuksen aatonaattona, kun 56 innokasta golfaajaa saapui klubille pelaamaan kymmenen väylän pariscramblea.
Heidi Hakala toivotti pelaajat tervetulleiksi ja juhannusta juhlistettiin kilistämällä kuohuviinilaseja. Heidi kertoi pelin kulun, väylät, jotka pelataan ja erikoiskisan, joka oli ”lähimmäs koivua” väylällä 14.

Kapteeni Jukka ja Eevis toimittivat kentälle pelaajille tilkan kuohujuomaa pelin tason parantamiseksi.
Pelin jälkeen saimme nauttia hyvistä grilliherkuista, jotka ravintola M.Par:n henkilökunnan toimesta olivat ilmestyneet terassille.

Juomatarjoilua pelaajille hoitivat Jukka ja Eevis

Ravintola M.Parin grilliherkuista vastasivat Jani ja Katja.

Ainakin voittajien harmiksi palkintoja ei jaettu. Nimet kyllä mainittiin ja parhaiten pelasi pari Hägg, toiseksi tulivat Kaipion pariskunta ja kolmanneksi Lemmetin pariskunta. Onnea heille. Lähimmäs koivua pelasi Juri Jokihuhta, joka sivusi koivua noin kuuden metrin etäisyydeltä. Hänet toki palkittiin kuohuviinillä.

Kuusi pulloa kuohuviiniä arvottiin ja arvonnan voittaneiden hymyt olivat herkässä.
Suuri kiitos kuuluu kenttämestarillemme Markolle, joka oli hankkinut kauniit juhannuskoivut terassille ja kiinnittänyt koivun keskelle väylää 14. Suuri kiitos myös M.Par:n henkilökunnalle maukkaasta grilliruoasta. Caddiemaster Claudia teki myös suuren työn, kun keräsi pelaajien tulokset.

Sydämellinen Kiitos sinulle, joka osallistuit Juhannus scrambleen ja osaltasi toit meille kaikille hyvän ja iloisen juhannusmielen

Klubitoimikunnan puolesta,
Eevis