Juniorien harrasteryhmien talvitreenit alkavat 4.12. | Tuusulan Golfklubi

Juniorien harrasteryhmien talvitreenit alkavat - avoimet ovet su 4.12

Tuusulan Golfklubin harrasteryhmien treenit jatkuvat 4.12.2022 alkaen TGK:n talvihallissa. Treenit pidetään joka viikko sunnuntaisin klo 17:00 ja 18:00 sekä tiistaisin klo 16:00 alkaen ja yhteen ryhmään mahtuu mukaan 6 harjoittelijaa. Ilmoittautuminen treenehin on nyt avoinna, tarkemmat tiedot löydät tästä artikkelista. Voit tulla tutustumaan treeneihin sunnuntaina 4.12. klo 18:00

TGK:n juniorien harrasteryhmien talvikausi

Harrasteryhmässä keskitytään golfin perusasioihin ja harrasteryhmätoiminta on kiva tapa jatkaa harrastusta Green Card-suorituksen jälkeen. Talvikauden ryhmät on tarkoitettu ensisijaisesti 9-15 -vuotiaille. Treeneissä harjoitellaan golfin perusteita ja opetetaan harjoittelemaan omatoimisesti erilaisten lapsille ja nuorille sopivin harjoitteiden avulla.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu lunastamalla alla oleva tuote. Oston yhteydessä tulee valita kumpaan ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu. Mikäli tuotetta ei ole enää verkkokaupasta lunastettavissa, kyseinen ryhmä täyttynyt. Tämän jälkeen voit ilmoittautua varasijalle tuotteen alapuolelta löytyvällä kaavakkeella.

Ilmoittaudu treeniryhmään lunastamalla tuote: