Kapteenien Kannu - Elokuun palkintosijat ja lopputulokset | Tuusulan Golfklubi

Kapteenien Kannu - Viikkokisan elokuun palkintosijat ja lopputulokset

Kapteenien kannu viikkokisassa palkitaan tällä kaudelle jokaisen kuukauden kaksi parasta pistebogey- ja scratch tulosta sarjoittain. Tämän kauden viikkokisat ovat pelattu ja voittajat tullaan palkitsemaan kauden päättäjäisissä lauantaina 23.9.

Kausikilpailu Kapteenien Kannu on tältä kaudelta saatu päätökseen. Onnea kaikille kuukausiklpailuissa voittaneille sekä kauden aikana parhaiten pärjänneille! Kuukauden ranking palkinnot ovat noudettavissa caddiemasterilta.

Kilpailun pelimuoto oli pistebogey, minkä mukaan myös ranking-pisteet muodostetaan Order of merit-taulukkoon. Scratchin kuukausikisan pisteytys perustuu samaan pistetaulukkoon kuin pääkilpailu, miesten sarjassa scratch tuloksiin huomioidaan vain keltaiselta lyöntipaikalta pelatut tulokset.


Elokuun palkittavat:

Miesten Pistebogey

  1. Pauli Niemelä - 82 pistettä
  2. Kimmo Tuominen - 80 pistettä

Naisten Pistebogey

  1. Eeva-Kaarina Haanperä - 90 pistettä
  2. Tuija Teivo - 77 pistettä

Miesten Scratch

  1. Jarmo Kuru - 76 pistettä
  2. Kimmo Tuominen - 72 pistettä

Naisten Scratch

  1. Tuija Teivo - 81 pistettä
  2. Sirkka Hyytiäinen - 80 pistettä

Viikkokilpailu Kapteenien Kannu lopputulokset

Kauden aikana pelattiin yhteensä 16 viikkokilpailu, toukokuusta elokuuhun. Jokaisen kuukauden parhaat suoritukset palkittiin erikseen. Pääkilpailuna pelattiin pistebogey-sarjoissa, miehille ja naisille omat. Lisäksi palkittiin scratch-tulokset.

Miesten sarjassa osallistujia oli yhteensä 13 ja naisten sarjassa 6. Ahkerin osallistuja osallistui yhtä vaille kaikkiin viikkoihin.

Miesten PB-sarjan voitti Kimmo Tuominen yhteispisteillä 273 ja naisten PB-sarjan Sirkka Hyytiäinen 281 pisteellä. Ahkera osallistuminen kilpailuihin kannattaa, sillä samat pelaajat voittivat myös scratch-sarjat.

Order of merit, pistebogey miehet

Order of merit, pistebogey naisetScratch pistetaulukko 2023