KApteenin Kynästä - Golfkesä lähestyy | Tuusulan Golfklubi

Kapteenin Kynästä - Golfkesä lähestyy

Jo joutuu armas aika ja suvi suloinen, ei nyt aivan vielä mutta kevään merkit on vahvat kun avaamme Tuusulan Golfklubin Rangen 9.4. 2024 12.00.

Muistutan pelaajia siitä että käytössä on ainoastaan lyöntimatot, myös draiverilla teetikun päältä lyödessä, hento nurmikon kasvu ei kestä vielä pelaajien kengän jälkiä, annetaan nurmikon voimistua rauhassa ja toivotaan että pääsemme pikaisesti lyömään myös nurmikolta. Rangen vasemmassa laidassa olevilta lyöntimatoilta lyövät huomioivat myös että suuntaavat lyönnit keskemmälle aluetta niin ettei pallo lennä verkkoaidan yli väylälle 3. Lähipelialue ja puttigriini eivät ole vielä käytössä!

Kentän ja ajanvarauksen avautuessa suotaavaa olisi että pelaajat kävisivät ennen kierrosta ilmoittautumassa caddiemasterille, samalla voi tutustua uudistetuun klubiravintolaan ja tarjoiluihin, ainakin pizza oli hyvää. Sähköinen lahtöaikojen vahvistus on toki käytössä myös. Klubilla on myös esillä Pingin tuotteita (+Titleist ja Footjoy toim.huom) sekä Tuusulan Golfklubin omia logotuotteita.

Ajanvarauksia ja varsinkin peruuttamattomia lähtöaikoja tullaan seuraamaan aktiivisesti kesän aikana ja toistuvista perumatta jääneistä lähtöajoista tullaan pelaajia ensin muistuttamaan ja tarvittaessa voidaan myös lähettää greenfee- maksu, pidetään mielessä että varattu lähtöaika on pois jäsenistön käytöstä jos sitä ei peruta hyvissä ajoin.

Yleinen siisteys kentällä, kanssa pelaajien huomiominen se kuuluu meille kaikille ja lisää meidän kaikkien viihtyvyyttä kentällä, vain yhdessä voimme luoda ympäristön jossa viihdymme ja haluamme olla mukana.

Hyvään golf- etikettiin kuuluu että tervehdimme kaikkia pelaajia kentällä kuten myös henkilökuntaa, niin kentällä kun palvelutiskillä, kuten myös se että miehet ottavat hatun päästään tullessaan sisälle. FOREn huutaminen ei ole koskaan väärin mikäli on pienikin mahdollisuus että pallo voi osua kanssa pelaajiin.

Viime kesänä käyttöön otetut hiekkapussit olivat aktiivisessa käytössä 2023 ja niin toivon niiden käytön vielä lisääntyvän kesän 2024 aikana.

Caddiemasterit tekevät työtään meidän kaikkien parhaaksi, eivätkä ole vastuussa siitä jos oma peli ei kulje.

Mikäli kaikesta huolimatta kentällä tai klubin alueella on jotain mistä haluat kommentoida hyvää tai huonoa niin silloin kannattaa lähettää sähköpostia joko….


Toimitusjohtaja​ ismo.piira@tgk.fi

Palvelupäällikkö​ vesa.veckstrom@tgk.fi / toimisto@tgk.fi

Kapteeni ​​jukka.tuunanen@gmail.com


Toivotan kaikille Tuusulan golfklubin jäsenille menestysellistä golfkesää 2024

Kapteeni Jukka