Kenttä suljettu pe-la 20-21.10. pakkasen takia | Tuusulan Golfklubi

Kenttä suljettu pe-la 20-21.10. pakkasen takia

Seuraavien päivien keskilämpötila on ennusteen mukaan miinus-merkkinen. Kenttä ja harjoitusalueet rauhoitetaan pelaamiselta perjantai-lauantai ajaksi. Sunnuntain pelaamisesta päätetään lauantaina 21.10. Valitettavasti tämä päätös tarkoittaa myös lauantaille suunnitellun Alberto Nani -kilpailun peruuntumista.

Tämän viikon aikana olemme saaneet ensi tuntumaa tulevasta talvesta myös täällä etelässä. Kolea pohjoistuuli on tuonut mukanaan myös yöpakkaset ja kenttä on saatu avatuksi vasta puolilta päivin. Seuraavien kahden päivän ennusteessa on ollaan vuorokaudesta suurin osa pakkasen puolella ja päivälämpötilatkin jäävät pariin plus-asteeseen. Tässä kohtaa syksyä tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että kenttä ei sula päivän aikana kuin kaikkein valoisimmista paikoista.

Olemme päättäneet sulkea kentän perjantai-lauantai ajaksi suojellaksemme kasvustoa vaurioilta. Sää näyttäisi lämpiävän sunnuntain aikana, kentän avaamisesta päätämme tarkemmin lauantaina 21.10.

Pidemmän aikavälin ennusteessa on vielä paljon heittoa, kentän aukiolosta pidemmälle syksyyn emme vielä ole tekemässä päätöksiä. Viheriöille tullaan tekemään syväilmastus viimeistään marraskuun alkupuolella ja ne tullaan sulkemaan siinä yhteydessä.