Kenttämestari Kasper Mäkelä siirtyy uusien haasteiden pariin | Tuusulan Golfklubi

Kenttämestari Kasper Mäkelä siirtyy uusien haasteiden pariin

Tuusulan Golfklubin kentänhoidosta viimeiset vuodet vastannut Kasper Mäkelä siirtyy tämän kauden päätteeksi uusiin haasteisiin, Tuusulan Golfklubillekin kentänhoidon tuotteita toimittavalle Berner Oy:lle.

“Kuluvan syksyn aikana minulle tarjoutui tilaisuus siirtyä golf-alalla uusiin tehtäviin ja haasteisiin Berner Oy:n palvelukseen, asiantuntija- sekä myyntityön pariin. Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt tarttua tähän tilaisuuteen ja lähteä oppimaan uutta ja kehittämään itseäni vielä syvemmälle ruohon kasvatuksen saloihin. Aloitan työt Bernerillä vielä tämän vuoden puolella, mutta kuitenkin niin, että huolehdin kenttämme talviteloille aivan kuten aikaisempinakin vuosina. Tulen myös olemaan vielä vahvasti mukana tulevan kauden suunnittelussa ja tarvittavissa perehdytys tehtävissä, jotta kentänhoito saataisiin jatkumaan mahdollisimman sulavasti ja samankaltaisesti kuin tähänkin asti. ” Kasper kertoo muutoksesta.
“Haluan myös kiittää koko Tuusulan Golfklubin organisaatiota ja kaikkia asiakkaita. On ollut erittäin suuri ilo työskennellä juuri tällä kentällä ja tässä yhteisössä kuluneet vajaa viisi vuotta.” Kasper summaa kuluneita vuosiaan Tuusulan Golfklubilla.

Kiitos Kasperille asiantuntevasta ja ahkerasta työpanoksesta kenttämme hoitamisessa sekä Onnea tulevaan!