Kiitos Hyvät TGK ry:n jäsenet | Tuusulan Golfklubi

Kiitos Hyvät TGK ry:n jäsenet

Suurkiitos kaudesta 2022 hyvät jäsenet. On ollut ilahduttavaa pelata kanssanne ja järjestää teille erilaisia tilaisuuksia. Toki on myös ollut havaittavissa, että yhä enemmän joudumme kilpailemaan ajastanne kaikkien muiden mielenkiintoisten harrastustenne kanssa. Tässä artikkelissa myös yhdistyksen syksyn kuulumisia.

Suurkiitos kaudesta 2022 Hyvät Jäsenet.

Tilaisuuksien järjestäminen on helpottunut aikaisemmasta ajasta, jolloin joutui tekemään kaiken itse. Nykyään meitä hemmotellaan ravintolapalveluilla, palvelupäällikön palveluilla jne. Suurin haaste on kehittää teille uutta ja innostavaa. Olette te niin valikoiva ja tietoinen porukka. Mutta haasteet ovat mukavia ja niihin pitää vastata.

Ensi kauden suunnittelu on täydessä vauhdissa. Se onkin hyvin mielenkiintoinen vuosi. Täytämme 40 vuotta ja olemme kiistatta keski-ikäisiä. Olisipa mukavaa, jos joku haluasi ihan vapaaehtoisesti tulla jakamaan osaamistaan ja liittyisi meidän juhlavuoden toimikuntaan.

Erityisen nöyrä ja kiitollinen olen siitä, että valitsitte minut vuoden 2022 naisklubilaiseksi. Siitä isot kiitoshalaukset kaikille minua kannattaneille ja muillekin. Pakko myöntää, että teen tätä hommaa täydellä sydämelläni. On ihanaa, kun saa tehdä hommia rakkaan harrastuksen parissa.

Kiitos kaikille jäsenille. Kiitos Klubitoimikunnan jäsenkavereille ja Johtokunnan jäsenille. Talvehtikaa hyvin ja nähdään ensi vuonna

Eevis, sekä Johtokunnan puheenjohtajan että Klubitoimikunnan vetäjän ominaisuudessa


TGK ry:n kuulumisia

Pidimme yhdistyksen johtokunnan kanssa kokouksen 20.9., jossa käsittelimme jäsenasiat, taloustilanteen sekä toimikuntien kuulumiset.

Seuran jäsenmäärä on laskenut edelliskausista ja tällä hetkellä jäsenmäärä on 1470. Jäsenmäärä on laskenut edellisestä kaudesta. Laskeminen noudattelee yleistä muutosta, josta voit lukea lisää Golfliiton sivuilta.

Taloustilanteen raportissa totesimme, että tuloja verrattuna budjetoituun oli kertynyt vähemmän. Syinä ovat laskenut jäsenmäärä sekä tapahtumien laskeneet osallistujamäärät. Toisaalta on todettava, että osa kuluista jäi myös budjetoituja pienemmiksi.

Toimikuntien kuulumisissa aloitimme junioritoimikunnan vetäjän Merja Talusénin terveisillä. Junnujen viralliset kisat on tältä kaudelta pelattu ja kauden päättäjäisiä vietittiin 25.9. reikäpelinä junnut vastaan vanhemmat sekä päätöstilaisuus klubilla. Kesän harrasteryhmien treenit jatkuvat talvikaudella, ilmoittautuminen on käynnissä. Treenit pidetään sunnuntaisin, vetäjänä on Oskari Mölkänen. Myös kilpajunnujen treenit jatkuvat joulukuussa, vetäjänä Teemu Putkonen. Yhteensä ryhmissä on mukana noin 30 junioria.

Senioritoimikunta on päättänyt valita vuoden naissenioriksi Sirkka Hyytiäisen ja miessenioriksi Jari Piiparisen ja vuoden yllättäjäksi Timo Palmun. Heidät palkittiin kauden päättäjäisjuhlassa 24.9. Senioritoimikunnan vetäjä Jorma Seppälä kertoi myös klubin jäsenten menestyksestä SGS:n kilpailuissa kaudella 2022.

Naistoimikunnan puheenjohtaja Tuula Sutinen kertoi, että toimikunta on järjestänyt edellisen kokouksen jälkeen kauden päättäjäiset, jossa pelimuotona oli yhdistetty scramble ja best ball. Naistoimikunnan keskuudessa on keskusteltu muutamista ideoista liittyen seuran tulevaan 40-vuotisjuhlavuoteen sekä pohdittu kevyesti ensi kauden tarjontaa.

Klubitoimikunta järjesti elokuun 26. päivä Venetsialaiset. Sinne kutsuttiin kaikki eri toimikunnissa, hallituksessa ja johtokunnassa toimivat jäsenet sekä johto. Näistä koostui 34 hengen porukka, joista Venetsialaisiin osallistui 12 jäsentä. Ilta sujui mukavasta pelin, maittavan grilliruuan ja kuohuvan merkeissä. Klubi oli koristeltu lyhdyin ja kynttilöin ja kaikki viihtyivät mainiosti. Tämän tilaisuuden tarkoitus oli palkita aktiiviset jäsenet. Klubitoimikunnan viimeinen rutistus olivat kauden päättäjisjuhla.

Kilpailutoimikunnan osalta todettiin, että kaikki mestaruuskisat, lyöntipeli, reikäpeli ja nelinpeli on pelattu, palkinnot jaettiin kauden päättäjäisjuhlassa.

Seura, ja kenttä, täyttävät ensi kaudella 40-vuotta. Juhlavuoden järjestelyt ovat käynnissä. Työn alla on on 40-vuotisjuhla julkaisu, jonka toimituskuntaan kuuluvat Kaarina Alanko, Risto Wuorio, Jorma Seppälä ja Eeva-Kaarina Haanperä. Julkaisun toimituksesta vastaa Jukka Rimpiläinen.

Juhlavuoden toimikunnan kokoonpanosta jatketaan keskustelua seuraavassa johtokunnan kokouksessa.

TGK ry:lle on tehty kuluvanan vuonna strategia, joka nyt esiteltiin johtokunnalle. Strategia tullaan esitellään jäsenille syyskokouksessa.

TGK ry:n sääntöjä on päivitetty vastaamaan tämän päivän yhdistystä sekä yhdistyslaksi. Uudet säännöt esiteltiin johtokunnalle, ja johtokunta hyväksyi ne yksimielisesti. Uudet säännöt tullaan esittämään syyskokoukselle hyväksyttäväksi.

Tuusulan Golfkubi ry:n syyskokous pidetään joulukuun 13. päivänä klo 18.00.Terveiset johtokunnasta välitti Eeva-Kaarina Haanperä, pj.