Kiitos kaikille 40-vuotisjuhliin osallistuneille! | Tuusulan Golfklubi

Kiitos kaikille 40-vuotisjuhliin osallistuneille!

Viralliset juhlat ovat nyt juhlittu, 40-vuotisteema kuitenkin jatkuu koko kauden ajan. Virallinen seuran perustamispäivänä 1.6. pidetty kutsuvierastilaisuus sekä jäsenien juhlapäivä viime lauantaina 10.6. olivat täynnä kohtaamisia, naurua ja iloa sekä ylpeyttä seuran 40-vuotisesta taipaleesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa!

Torstaina 1.6. kutsuvierastilaisuudessa kuultiin seuran ensimmäisistä vaiheista

Olimme saaneet vieraaksemme kentän perustajajäseniä, joista suhteellisen monet vielä pelaavat kentällämme. Lähiseuroista tultiin meitä tervehtimään ja keskustelemaan yhteisistä asioista. Keski-Uusimaa oli myös kutsuttu, mutta he tekivät jo edellisenä päivänä mukavan jutun meistä lehteen ja se julkaistiin juhlapäivänä 1.6. Tuusulan kunta kunnioitti meitä Pormestarin läsnäololla. Entiset johtokunnan puheenjohtajat ja osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajat olivat myös paikalla menneitä muistelemassa. Kapteeneita ja ladykapteeneita oli aikaisemmalta ajalta ja nykyisetkin. Naapurin Krapilta ehti Pekkakin onnittelureissulle.

Heini Haapala ojentamassa seuran jäsenten käyttöön Heinin oman Golf kirjan. Kirja on luettavissa klubilla.


Lauantaina 10.6. juhlittiin perheiden ja jäsenistön voimin

Kesän ensimmäinen lämmin päivä ja mihin kohtaan se osuikaan! Ohjelmantäyteinen TGK 40-vuotta juhlapäivä aloitettiin klubin ympäristöön järjestetyllä kaikille avoimella tapahtumalla. Golfin pariin pääsi tutustumaan puistogolfin, golf dartsin sekä TGK:n omien junnujen opastamalla lähipelirastilla. Lisäksi aamun ohjelmassa oli minigolfin mestaruuskisat, parhaan tuloksen teki Teemu 19 lyönnillä!

Ravintola M.Parin vohvelikioskin eväät varmistivat myös kaikkien pienimpien osallistujien jaksamisen kaikilla tehtävärasteilla. Nam!

Aamupäivän avoin tapahtuma tarjosi mahdollisuuden tutustua golfin eri osa-alueisiin vaikka pienen kisailun parissa. M.Parin vohvelikioskin eväät maistuivat perheen pienimmistä aina mummiin ja vaariin saakka.


Seura palkitsi viimeisen 15-vuoden aikana seuran toimintaan aktiivisesti osallistuneita seura-ansiomerkein.

Päivän ohjelma jatkui kisailujen jälkeen virallisemmalla ohjelmalla. Oli aika palkita seuran toimintaan aktiivisesti osallistuneita henkilöitä. Ansiomerkkien saajat ovat seuran toimintaa edistävien ja sen toimintaan aktiivisesti osallistuneita henkilöitä vuosilta 2008-2022.

Kultainen ansiomerkki
Pentti Paajanen. Toiminut 7 vuotta johtokunnan jäsenenä, 3 vuotta johtokunnan puheenjohtajana, senioritoimikunnan puheenjohtajana 3 vuotta, sääntö- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtajana 3 vuotta ja kilpailutoimikunnan puheenjohtajana yhden vuoden. Kapteenina yhteensä 4 vuotta. Yhteensä aktiivista ja seuran toimintaa parantavaa työtä 10 vuotta.

Hopeinen ansiomerkki

  • Mika Eloranta. Seuran toimintaa parantavaa merkittävää, pitkäjänteistä ja aktiivista työtä.
  • Harri Kauppinen. Merkittävän ja aktiivisen johtokuntatyön ja juniorien hyväksi.
  • Maritta Kinnunen. Usean vuoden aktiivisen työ seuran johtokunnassa ja ladykapteenina.
  • Jaana Björkman. Merkittävää työtä seuran johtokunnan ja klubitoiminnan edistämiseksi.
  • Merja Talusen. Arvokkaasta panoksesta seuran kehittämiseen ja aktiivisesta toiminnasta johtokunnassa.
  • Jorma Seppälä. Aktiivisella toimillaan edesauttanut seuran ja seniorien toimintaa merkittävästi.Seura palkitsi ansiomerkein Mika Elorannan, Harri Kauppisen, Merja Talusénin, Pentti Paajasen, Jaana Björkmanin ja Jorma Seppälän. Kuvasta puuttuu Maritta Kinnunen.


Juhlakisa starttasi klo 12:00 yhteislähtönä

40-vuotisjuhlakisaasn osallistui lähes 50 seuran jäsentä. Pelimuoto oli pidetty salassa viimeiseen saakka, valinta oli jätetty Juhan ja Jannen päätettäväksi. Pelimuodoksi paljastettiin kisainfossa Golf Gamebook sovelluksessa oleva Duplicate Scramble. Pelimuoto eroaa tavallisesta scramblesta siinä, että pelaajien pistebogey-tulokseen annetaan satunnaisesti 2-3 kertoimia seitsemällä väylällä. Tästä johtuen tulostaso oli huikea ja lopputuloksien ennakointi kierroksen aikana lähes mahdotonta. Kisa oli muuten erittäin tiukka, kolmen parhaan joukkueen tulos oli kaikilla -40. ;)

Lisäksi kisassa olivat mukana Jeah Golf väylällä 2 hauskalla beat the family kisallaan, jossa ryhmä sai valita pelaako Heiniä, Aria vai Jesperiä vastaan. Väylällä 12 kisattiin OnGolfin lähimmäksi lippua kisa, jossa parhaan tuloksen tasan 5 metriä teki Heidi Hakala.

Kentältä bongattiin myös Katan tekemän tietovisan kinkkiset kysymykset. Kysymyksien aiheet liittyivät päivän teeman mukaisesti kentän ja alueen historiaan sekä vaiheisiin ja oli kysymyksiin päässyt mukaan myös toimitusjohtajankin golfuran kohokohta.

Helteisen kisakierroksen jälkeen klubin saunojen löylyt virkistivät pelaajia päivän seuraavaan ohjelmaan.

Päivän parhaat suoritukset palkittiin kuohuvalla sekä Golf Centerin ja OnGolfin lahjakorteilla.

Kaikki peliryhmät pääsivät haastamaan Arin, Heinin tai Jesperin 2. väylällä beat the pro kisassa.


Iltajuhlan tunnelma katossa, ruoka maittavaa ja illan duo erinomainen

Päivän viimeinen ohjelmaosio oli iltajuhla, jossa pelaajien lisäksi oli paikalla parisenkymmentä osalistujaa lisää. Juhlaa päästiin siis jatkamaan noin 70 hengen iloisessa tunnelmassa. Klubitalo oli koristeltu iltaa varten seuran logoväreillä, Katja tiimeineen oli taas loihtinut pöydän täydeltä herkkuja. Pöydissä oli iloinen tunnelma kun seuran ja päivän vaiheita perattiin, saattoi tunnelmaan olla osansa myös päivän aikana nautituissa virvokkeissa.

Illan musiikillisesta puolesta vastasivat Ilari Hämäläinen ja Erkka Korhonen, joiden soitto ja laulu sopivat illan tunnelmaan erinomaisesti. Duo coveroi niin suomenkielisiä kuin muutamia engalnninkielisiä hittejä.

Serenemoniamestarina illan ohjelmassa toiminut Mika pääsi illan aikana haastattelamaan duoa, jossa selvisikin Ilarin osallistuneen useampaan musiikkiohjelmaan, tekevän nykyisin musiikkiteatteria mm. Kirkana ja soittavansa myös Kengurumeininki-yhtyeessä. Erkka puolestaan on pyörittänyt Raskasta joulua-konsertteja viimeiset parikymmentä vuotta.

Ilta jatkui musiikin ja tanssin parissa - juhlatunnelmissa!

Kiitos vielä kaikille juhlat mahdollistaneille vieraille sekä suuret kiitokset kaikille järjestelyhin osallistuineille!