Kinkku scramble pelattiin lauantaina 15.10. | Tuusulan Golfklubi

Kinkku scramble pelattiin lauantaina 15.10.

Kilpailukalenterin viimeinen kilpailu kaudelle 2022 innosti mukaan 66 paria. Kilpailun voittajille oli tarjolla ravintola M.Parin jouluiset herkkukorit. Kilpailun voittoon pelasivat Jorma Seppälä ja Reima Koskelainen.

Jorma Seppälä ja Reima Koskelainen voittivat kinkkukisan.

Tämän vuoden kinkku scramblen voittajajoukkueessa pelasivat Jorma Seppälä ja Reima Koskelainen tuloksella 62 lyöntiä. Voittotulokseen siivitti erinomaisesti kulkenut puttipeli. Jorma ja Reima pelasivat kisassa ns. sokkojoukkueena, molemmat ilmoittautuivat mukaan ilman peliparia.


Toiseksi kilpailussa sijoittuivat Timo Palo ja Jouni Varjonen tuloksella -7.

Kolmanneksi pelasivat Jaakko Surama ja Lee Jay, myöskin tuloksella -7

Toisesta ja kolmannesta sijasta käytiin tiukkaa kisaa, sillä ero selvisi vasta tarkkatasoituksen vertailun kautta. Palo ja Varjonen sekä Surama ja Jay pelasivat molemmat pelitasoituksella 3. Tasoituksettomassa pelissä tilanne olisi kääntynyt toisin päin, Surama ja Jay pelasivat viimeiset 9-reikää parmmin ja vastasivat näin päivän parhaasta scratch tuloksesta.

Kilpailussa oli myös kaksi erikoiskilpailua, lähin lippua väylällä 15 ja lähin kärsää väylällä 5. Lähin lippua Jaakko Surama, 3,16 m ja Lähin kärsää Rami Kivimaa 2,69 m.

Kiitos kaikille osallistujille!