Klubimatka Portugaliin marraskuussa | Tuusulan Golfklubi

Klubimatka Portugaliin marraskuussa

Tervetuloa Tuusulan Golfklubin klubimatkalla Portugaliin Aroeiralle 5.-12. marraskuuta!

Golfpassi järjestää yhdessä Tuusulan Golfklubin kanssa klubimatkan Lissabonin läheisyyteen Aroeira Golfiin.

Aroeira Golfin kaksi 18-rekäistä kenttää, Aroeira Pines Classic ja Aroeira Challenge sijaitsevat molemmat viehättävässä mäntymetsämaisemassa. Molemmat kentät tarjoavat kuitenkin erilaisen golfelämyksen.

Aroera Pines Classic on väyliltään kapeampi ja sen griinit ovat melko lyhyitä sekä aaltoilevia. Uudempi ja modernimpi Aroeira Challenge -kenttä valmistui vuonna 2000. Sen griinit ovat isoja ja yleensä myös nopeita. Täällä pallo löytyy useimmissa tapauksissa vaikka väylältä eksyisitkin, sillä kentällä on panostettu pensaikkojen ja katvealueiden siistimiseen. Kauniit vesiesteet tuovat oman mielenkiintonsa pelinautintoon.

Molemmilla kentillä on omat klubirakennukset. Harjoitusalue sijaitsee Aroeira Challenge-kentän klubitalon vieressä. Pines Classic-kentällä ei ole driving rangea, mutta sieltä löytyy pieneen alkulämmittelyyn soveltuvat chippi-/puttigriinit.

Hotelli sijaitsee noin 25 km päässä Lissabonin sydämestä Herdade da Aroeiran yksityisellä ja rauhallisella loma-asuntoalueella. Caparican rannikon metsien ympäröimän alueen luonto on suurimmalta osin suojeltua. Täällä laajat pinjamäntymetsiköt, luonnon rauha ja meren sekä golfkentän läheisyys (2 km) luovat puitteet taatusti upealle golflomalle!

Hotellin Inpar –ravintola on yksi seudun parhaista ravintoloista ja sen valikoima on tunnettu myös viininystävien keskuudessa. Pine Bar loistaa erinomaisilla cocktaileilla ja pikkusuolaisilla annoksillaan. Fonte da Telhan Aroeira Beach Barissa voit ihailla yhtä maailman kauneimmista auringonlaskuista, ja nauttia samalla tuoreista merenelävistä kuohuvan lasillisen kera.


Matkan hinta on 1595 €/henkilö Garden View -huoneessa kahdelle tai 1880 €/henkilö Garden View -huoneessa yhdelle. Lisämaksusta golfbägin kuljetus lennolla 60 €/henkilö/meno-paluu, golfauto kierrokselle 40€/kierros ja kaupunkivero 2€/henkilö/yö

Hinta sisältää

  • Finnairin suorat lennot Helsinki - Lissabon - Helsinki (sis. käsimatkatavara 8kg ja matkalaukun ruumaan 23 kg
  • Majoitus 7 vrk hotelli Aroeiran Lisbon Sea & Golf Hotel **** Garden View -huoneessa kahdelle
  • Aamiaiset
  • 3 x päivällinen (ei juomia)
  • 5 x green fee: 2x Aroeira Challenge + 3 x Aroeira Pines Classic
  • Työntökärryt kierroksille
  • Etukäteen varatut tiiajat


Ilmoittaudu matkalle 30.8. mennessä: https://tgk.fi/?survey=8ad7629b tai alla olevalla lomakkeella.

Kaikille matkalle ilmoittautujille Big Maxin bägisuoja!

Matkaesite: Aroeira Tuusulan Klubimatka.pdf