Krapiturnaus pelattiin lauantaina 11.6. jo 30. kerran | Tuusulan Golfklubi

Krapiturnaus pelattiin lauantaina 11.6. jo 30. kerran

Lauantaina pelattu Krapiturnaus oli järjestyksessään 30. Krapin ja golfklubin yhteistyössä järjestämä golftapahtuma. Suosittu turnaus houkutteli yli 70 innokasta pelaajaa nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja kilpailemaan maukkaista palkinnoista.

Naisten sarjassa pelattiin pistebogeya ja parhaan tuloksen pelasi Leeni Asola-Myllynen 38 pisteellä.

Kilpailijat saivat nauttia erinomaisen sään lisäksi myös Krapin tarjoamista maukkaista pelieväistä ja lounaasta ravintola Mankelissa sekä pehmeistä löylyistä Krapin saunoissa.

Kilpailun tulostaso oli hyvä ja kilpailu kärkipaikoista oli tasaista. Miesten sarjassa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä ja naisten sarjassa pistebogeyta.

Miesten sarjan tasoituksellisen lyöntipelikilpailun voiton vei Jorma Seppälä tuloksella 66 lyöntiä. Kierros oli muuten Jorman paras henkilökohtainen lyöntipelitulos koskaan. Toiseksi sijoittui Juhani Viitanen (69) ja kolmanneksi Kimmo Jussila (70).

Naisten pistebogey sarjassa Leeni Asola-Myllynen pelasi parhaan tuloksen 38 pistettä. Tuija Teivo pelasi toiseksi 36 pisteellä ja Sirkka Hyytiäinen kolmanneksi 33 pisteellä.

Onnittelut voittajille & suuret kiitokset Krapille hienoista järjestelyistä!

Miesten sarjan voittaja Jorma Seppälä pelasi kisassa oman ennätyskierroksensa.

Krapin Pekka Holma luovutti voittajille kiertopalkintoina toimivat leipälapiot, jotka saavat nyt 30. laatat.