Kultakortti 2022 nyt lunastettavissa | Tuusulan Golfklubi

Kauden 2022 Kultakortit nyt lunastettavissa Verkkokaupasta

Kultakortin voit lunastaa itsellesi kun pelioikeus on merkitty sinulle käyttöön. Kultakortin voivat lunastaa vain oman osakkeensa nimetyllä pelioikeudella pelaavat tai samaan ruokakuntaan kuuluva nimetty käyttäjä. Kultakortti on ostaettavissa verkkokaupasta vasta pelioikeuden rekisteröinnin jälkeen, yleensä 1-2 päivässä.


Kenttien keskenään sopima Kultakorttijärjestelmä on upea esimerkki osakkaita arvostavasta asenteesta. Tämän kortin voi hankkia vain omalla nimetyllä pelioikeudellaan pelaavat osakkeenomistajat. He pelaavat tänäkin vuonna 165 euroa maksavalla Kultakortilla 25 vieraskentällä, 7 kertaa. Kortin voivat hankkia myös samassa ruokakunnassa asuvat, joka on nimetty osakkeen pelioikeuden käyttäjäksi. Mikäli osakkeen pelioikeuden käyttäjä on perheenjäsen, ole yhteydessä TGK:n toimistoon, jotta kultakortin voi lunastaa verkkokaupasta.

Kultakortin ajanvaraus kaudesta 2022 alkaen jokaisen kentän ajanvarauksen kautta. Kultakortti-ajanvaraus (Nexgolf) ei ole enää käytössä.

Osakkeen pelioikeuden ilmoittaminen

Osakas voi tehdä pelioikeuden nimeämisen kirjautumalla Tuusulan Golfklubin kotisivun kautta (oikea yläkulma "Kirjaudu") omalle tilille. Oma tili löytyy klikkaamalla omaa nimeä samasta kohtaa josta kirjautuminen tehdään.

​​​​​​​Oman tilin kautta löytyy osake, jonka numeroa klikkaamalla pääsee tekemään nimeämisen itselle tai toiselle henkilölle.Huomaathan, että Kultakortti-tuote on verkkokaupassa näkyvissä vasta kirjautumisen jälkeen ja
pelioikeus tulee olla sinulle vahvistettuna.