Kutsu Tuusulan Golfklubi RY:n kevätkokoukseen | Tuusulan Golfklubi

Kutsu Tuusulan Golfklubi RY:n kevätkokoukseen

Tuusulan Golfklubi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 19.5.2022 klo 17:00 alkaen. Kokous järjestetään etäkokouksena Teams-alustalla.​

Kokoukseen osallistumiseksi osallistujalla tulee olla alustan käyttömahdollisuus joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Kokouksiin osallistumiseksi tulee ennakkoon ilmoittaa sähköposti, jolla kokoukseen osallistuu, sekä ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla torstai 19.5.2022 klo 10:00 mennessä osoitteeseen toimisto@tgk.fi tai 0207 349 050.

Tarkemmat ohjeet löytyvät kokouksien kutsuista, lähetämme myös ohjeita sähköpostilla kokoukseen ilmoitettuihin sähköposteihin.

Materiaalit kokoukseen löytyvät materiaalisalkusta.

Johtokunta on päättänyt, että kokous järjestetään etäkokouksena siten, että kokouspaikalla on fyysisesti läsnä vain puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä muita kokousvirkailijoita.
Muut osallistuvat kokoukseen vain etänä Teams-sovelluksella.

Tästä syystä yhdistyksen jäsenen tulee ilmoittaa ENNAKKOON sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tgk.fi viimeistään 19.5.2022 kello 10:00 mennessä se sähköpostiosoite, jolla yhdistyksen jäsen osallistuu kokoukseen.

Linkki kokoukseen lähetetään sähköpostilla ilmoitettuun osoitteeseen 19.5.2022 viimeistään tuntia ennen kokouksen alkua.

Teamsia voi käyttää joko työpöytäsovelluksella, verkkoselaimella (Edge tai Chrome -selain) tai mobiililaitteen sovelluksella.

Mahdolliset äänestykset toimitetaan äänestyskoppi.fi-palvelussa, tarkemmat ohjeet äänestämisestä kerrotaan kokouksessa, mikäli kokouksessa on äänestettäviä päätöksiä.

Tuusulan Golfklubi ry
Johtokunta