Loistava tunnelma Tallinan matkalla 9-11.5.2023 | Tuusulan Golfklubi

Loistava tunnelma Tallinan matkalla 9-11.5.2023

Tuusulan Golfklubin kolmen päivän Tallinnan matka alkoi tiistaiaamuna klo 7.00, kun Salon Tilausmatkojen bussi lähti kohti Länsisatamaa. Matkaan lähti 26 innokasta golfaria, jotka kaikki pelasivat kolmena päivänä.

Pelasimme tiistaina ja torstaina Estonian Golf & Country Clubin kentällä, joka oli jo hyvässä kunnossa. Keskiviikkona pelasimme Niitvälja Golfin kentällä, joka oli erinomaisessa kunnossa. Kahtena ensimmäisenä päivänä pelasimme leikkimielisiä joukkuekisoja. Torstaina pelasimme kilpailut auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta, lämpötila nousi + 22 asteeseen ja oli lähes tyyni ilma. Matkalaisista huolehti matkanjohtajana toiminut Jorma Seppälä.

Klubimatkat ovat olleet muutaman vuoden tauolla. Tällä kertaa mukana oli 26 iloista reissaajaa ja koko matka sujui iloisissa tunnelmissa.

Parhaimman lyöntipelituloksen 81 lyöntiä pelasi Petri Teivo, joka voitti myös pistebogey-sarjan 41 pisteellä. Toinen oli Tapani Siimesvaara 83 lyönnillä, joka riitti kolmanteen sijaan pb-sarjassa 38 pisteellä. Kolmanneksi sijoittui Risto Wuorio 90 lyönnillä. Pb-sarjan toinen oli Tauno Jalonen 39 pisteellä. Naisten sarjan parhaimman lyöntipelituloksen 94 lyöntiä pelasi Tuija Teivo, joka oli toinen pb-sarjassa 39 pisteellä. Eeva-Kaarina Haanperä voitti pb-sarjan 40 pisteellä ja toiseksi parhaimmalla lyöntipelituloksella 98 lyöntiä. Sirkka Hyytiäinen oli kolmas 99 lyönnillä ja Merja Wuorio kolmas 34 pisteellä.

Suuret kiitokset kaikille matkaan osallistuneille iloisesta tunnelmasta ja mahtavasta yhteishengestä !