M75 Tour vieraili Tuusulassa | Tuusulan Golfklubi

M75 Tour vieraili Tuusulassa

Tiistaina 22.8. pelattiin Tuusulassa M75 Tourin 4. osakilpailu. Kilpailussa oli mukana peräti 97 pelaajaa eri puolilta Suomea yhteensä 40 erästä seurasta. Kotikenttää oli edustamassa peräti 6 pelaajaa.

Pelipäivään lähdettiin kosteissa tunnelmissa edellisen illan rankkojen sadekuurojen jälkeen. Kisa saatiin kuitenkin vietyä läpi ihan pientä sadekuuroa lukuunottamatta erinomaisessa pelisäässä, vaikka pilvet olivatkin koko päivän harmaita ja raskaita.

Kilpailun voitti 74 lyönnillä (+3) Messilä Golfin Erkki Kortelainen. Alun bogittelun jälkeen Eki sai pelin lentoon ja pelasi sekä ulos että sisään 37 lyöntiä, tulos oli yhden lyönnin alle oman iän. Erkin voiton sinetöi birdiet väylillä 8 ja 17.

Kilpailun kakkonen oli Keijo Alatalo (Golf Talma) tuloksella 77 ja 3. Erkki Rantanen Keimolasta tuloksella 79.

HCP-pelissä voiton vei Erik Lindfors (Sarfvik Golfklubi) tuloksella -6, toisena Antero Kanerva (Golf Talma) -5 ja kolmantena Ilmo Heinonen (Yyteri Golf) -5.

Tourin kilpailuista on vielä jäljellä 29-30.8. Nevas Golfissa pelattavat reikäpelit. Order of Meritin kärjessä on Messilä Golfin pelaajat Markku Utti ja Erkki Kortelainen, kolmantena Timo Haapala Yyteri Golfista ja neljäntenä Kari Liikanen Tarinagolfista.

Kilpailun tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxixta