Muutoksia kilpailukalenteriin ja kilpailuihin ilmoittautumiseen | Tuusulan Golfklubi

Muutoksia kilpailukalenteriin ja kilpailuihin ilmoittautumiseen

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa suoraan Golfboxiin, tapahtumien osalta käytämme jatkossakin nettisivujemme tapahtumailmoittautumisia. Muutos tuo teille käyttäjille paremmat mahdollisuudet seurata kilpailuihin ilmoittautumisia sekä hallita omaa ilmoittautumista klubin kilpailuissa.

Otimme tänä vuonna käyttöön WiseGolfin toiminnanohjausjärjestelmän ja alkuperäisen suunnitelman mukaisesti myös kilpailuihin ilmoittautumiseen käytettiin WiseGolfin tapahtuma-työkalua. Kevään ja pelikauden käynnistyttyä olemme kuitenkin todenneet työkalun olevan vielä golf-käyttöön kehitysasteella.

Kilpailuiden järjestämiseksi tälle kaudelle siirryimme käyttämään Golfbox-järjestelmää, koska aikaisemmalta järjestelmätoimittajalta emme saaneet pelkkää kilpailumodulia käyttöömme ja lisäksi olemme todenneet aikaisemmin Golfboxin kilpailujärjestelmän olevan erittäin hyvä. Golfboxia käyttävät Suomen Golfliiton lisäksi mm. R&A.

Pahoittelumme tästä muutoksesta näin kesken pelikauden. Muutos kuitenkin vie palvelujamme käyttäjäystävällisempään suuntaan, pienestä lisäkirjautumisesta huolimatta.

Kilpailukalenteri suoraan Golfboxista

Jatkossa sivuillamme näkyvä kilpailukalenterinäkymä tuotetaan suoraan Golfboxista. Näkymän ja hallinnan parantumisella on myös teidän pelaajien kannalta eräs käyttöön liittyvä heikennys. Golfboxiin tulee kirjautua eri tunnuksilla kuin WiseGolfiin, valitettavasti näiden kahden järjestelmätoimittajan välillä ei ole integraatiota, ainakaan vielä.

Kirjautuminen Golfboxiin

Tiesitkö, että kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on oma GolfBox -tunnus!

Käyttäjätunnus Golfboxiin = fi-[seuranro]-[jäsennumero] (esim. fi-80-1983).
Tuusulan Golfklubin seuranumero on 80. Käyttäjätunnuksesi loppuosa on oman kotiseurasi jäsennumero. Oletussalasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv (esim. 050871).


Tervetuloa mukaan kesän tapahtumiin!

TGK Toimisto

​​​​​​​