Muutoksia klubin palveluissa | Tuusulan Golfklubi

Muutoksia klubin palveluissa

Varsinaisen pelikauden loppu alkaa jo häämöttämään. Pelaajamäärät arkisin laskevat ja pelaaminen painottuu enemmän viikonloppuihin, kierrokselle työpäivän jälkeen kun ei meinaa ehtiä ennen pimeän laskeutumista. Palveluita säädetään syksyllä pelaajavirran mukaan. Lue lisää palveluiden muutoksista tästä artikkelista.

Ravintola M.Par ja taukokioski

Palvelemme klubilla lokakuun alkupuolen kahviona, saatavilla on myös pientä lämmintä snacksiä. Maanantaista 16.10. alkaen kahvilatoiminta hieman supistuu. Arkisin tarjolla on vitriinituotteet sekä kahvia ja palvelu hoidetaan caddiemasterien toimesta. Viikonloppuisin on hieman laajempaa tarjontaa kun olemme itse paikalla.

Taukokioskin aukiolo seuraa arkisin varaustilannetta, arkipäivän aukiolotieto päivitettään etusivulle klubin auettua. Viikonloppuisin kioski on aukioloajoilla (säävaraus). Kun tulet arkena pelaamaan, tarkista kioskin tilanne klubilta tai netistä.

Caddiemaster ja klubitalo

Palvelemme klubilla tällä hetkellä joka päivä klo 9-17, aukioloaika muuttuu kuitenkin viikottain valon määrän mukaan.

  • 9.10. alkaen - 9:00-16:30
  • 16.10. alkaen - 9:30-16:30
  • 23.10. alkaen 10:00-16:30
    ​​​​​​​

Klubitalon palvelut päättyvät tämän kauden osalta sunnuntaina 29.10. ja caddiemasterin palvelut tiistaina 31.10.

Mikäli syksyn pelikausi jatkuu marraskuulle, kenttä on avoinna itsepalveluperiaattella, kaikki varaaminen ja maksaminen tapahtuu verkossa.

Golfautot

Golfautot on saatu toistaiseksi pidettyä käytössä. Autojen käyttöä joudutaan kuitenkin herkästi rajoittamaan kentän kestävyyden mukaan. Tiedotamme muutoksista aina mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Golfauton käytettävyys pelaamiseen on aina kenttähenkilökunnan päätös, riippumatta golfautojen varauksista. Mikäli kenttä ei märkyyden takia kestä autoilla pelaamista kaikki golfautovaraukset perutaan kunnes autot ovat jälleen käytössä.

Syksyn sateet määräävät myös sen, kuinka kauan autot ovat ylipäätään käytettävissä. Tällä hetkellä seuraavat kaksi viikkoa näyttävät mukavan kuivilta.

Talvihalli ja simulaattori

Talvihalli sekä simulaattori ovat nyt avoinna. Talvihalli toimii itsepalveluperiaattella ja vuorojen varaaminen on mahdollista sekä verkkokaupan että WiseGolf applikaation kautta. Pelioikeuksiin sisältyvä lyöntiharjoittelun kausikortti on myös automaattisesti aktiivinen kaikilla joilla siihen on pelioikeuden myötä oikeus.

Simulattorin hinnoittelussa on nyt osakkaille -20% alennus, joka aktivoituu automaattisesti kirjautumisen jälkeen.

Oikein mukavaa syksyn jatkoa!

Ravintola M.Par ja Tuusulan Golfklubi

Ps. vielä muistutus pakkasaamuista ja niiden käytönnöistä.

Pidemmän ajan ennusteissa lämpötila hätyyttelee jo nollaa, joten pakkasaamujakin saattaa lähiaikoina olla luvassa.

Tarkista pakkasaamujen käytännöt alla olevasta artikkelista.

Kuulaat syyspäivät ovat todella hienoja golfaamiseen. Usein vain on niin, että elohopea painuu yöllä tai auringon noustessa miinukselle. Muistattehan, että kenttä sekä harjoitusalueet ovat pakkasaamun ja -yön jälkeen aina suljettuina kunnes sulavat. Lähtöajat peruuntuvat kentän sulamiseen saakka. Kuuraiselle kentälle ei saa mennä, ennen kuin kenttähenkilökunta on antanut siihen luvan.

Lue lisää