Seuran puheenjohtajan kevättervehdys | Tuusulan Golfklubi

Seuran puheenjohtajan kevättervehdys

Hei kaikki Tuusulan Golfklubin jäsenkaverit

Varmaan kukaan ei odota kevään edistymistä yhtä tarkkaan ja huolella kuin golfari. No, ehkä myös maanviljelijä. Tutkitaan sääennusteita, käydään kuumana ja soitellaan klubille eikö jo voitaisi päästä. No, nyt taas päästään. Tämä kevät on ollut tuskaisin pitkään aikaan. Talvi on ollut pitkä ja uuvuttava. On ollut koronaa ja on ollut sotaa, ei millään jaksaisi enää huonoja asioita.

Nyt unohdetaan ne tai ainakin laitetaan negatiiviset asiat taka-alalle. On tullut aika kirmata kentille. Meidän klubimme osalta olemme jo saaneet tavata toisiamme talven aikana järjestetyillä kursseilla, talviharjoittelussa, simulaattorissa ja Vappubrunssilla. Kiitos vielä Katja-emännällemme loistavasta vappulounaasta. Tunnelma oli korkealla kuten vappuun sopiikin.

Olemme johtokunnassa järjestelleet golfkautta jo tammikuusta 2022 alkaen. Tapahtuma- ja kilpailukalenteri on julkaistu uudessa WiseGolf-järjestelmässämme. Olemme saaneet klubille kokeiltaviksi uudet klubipaidat ja midlayerit, jotka lähtevät tilaukseen kuluvan viikon aikana. Nyt voimme ”tunnustaa väriä” edustaessamme klubiamme erilaisilla kisa-areenoilla tai yksinkertaisesti ilahduttaa itseämme ja toisiamme pukeutumalla kauniiseen klubivaatteeseen.

Meillä on uusia jäseniä klubissamme runsaasti. Pyydän jokaista ottamaan heidät hyvin vastaan ja perehdyttämään meidän tavoillemme. Meidän tapoihimmehan kuuluu, että tervehdimme kaikkia tuttuja ja tuntemattomia klubin alueella, otamme huomioon muut pelaajat, annamme pelirauhan, pidämme yllä mukavaa jutustelua, jos se peliporukalle sopii. Lisäksi muistamme ripeän liikkumisen, liikoja hosumatta. Korjaamme lyöntijälkemme sekä kentällä että griinillä ja pyrimme pitämään hyvää huolta kentästämme ja toisistamme.

Tapahtuma- ja kilpailukalenterin annista löydät varmaan itsellesi mieluisimmat ja sinun pelaamistasi vastaavat tapahtumat. Osallistu niihin rohkeasti. Opit tuntemaan klubilaisia, kisaamaan joko tosissasi tai leikilläsi ja saat näin uutta sisältöä pelaamiseesi. Kun klubilla järjestetään suuri tapahtuma ja siihen pyydetään apujoukkoja, tule rohkeasti mukaan. Meillä on hyvä porukka forecaddieinä, starttereina, tulosten laskijoina jne. Samoin toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi joka kuukausi järjestettävään talkootapahtumaan.

Ensimmäinen kevään talkoosessio oli heti vapun jälkeen ja siihen saatiin iso ja ahkera talkooporukka. Kaunista ja siistiä saatiin klubin ympäristössä. Seuraava talkoo pidetään 7.6. Sen yhteydessä on tarkoitus ainakin siistiä taukokioskin ympäristö. Talkoot on merkitty kilpailujen ohella Tapahtuma- ja kilpailukalenteriin. Talkoot pyritään pitämään pääsääntöisesti illansuussa noin klo 17.00 alkaen. Talkootöiden jälkeen tarjotaan osallistujille runsas iltapala ja mieluisaa juomaa.

Olen hyvin ylpeä siitä, että yhä useammat meidän joukostamme kisaavat Suomen Golfliiton järjestämissä kilpailuissa. Sieltä löytyy jokaiselle taitajalle jotakin. Järjestettäviä kisoja voit seurata Suomen Golfliiton tai Suomen Golfseniorit ry:n sivuilta.

Toivotan Sinulle koko Johtokunnan puolesta hyvää ja tuloksellista golfkautta 2022

Kentällä, tapahtumissa, klubilla ja muuallakin nähdään
Eevis (Eeva-Kaarina Haanperä), Seuran johtokunnan pj.