Syksyn pelaaminen maanantai 31.10. alkaen. | Tuusulan Golfklubi

Syksyn pelaaminen maanantai 31.10. alkaen.

Klubitalo on tältä kaudelta suljettu viikosta 44 alkaen. Kenttä on kuitenkin avoinna ja pelaaminen valoisan ajan puitteissa mahdollista vielä toistaiseksi. Lue tästä artikkelista ohjeet pelaamisesta ja maksamisesta.

Golfkausi on kääntynyt kohti loppuaan ja klubin palvelut hiljenevät kuun vaihteessa. Klubitalo on kiinni 31.10. alkaen, toimisto on avoinna erikseen sovittaessa. Myös ravintolan osalta toiminnot ovat päättyneet.

Kenttä-alueella olevat WC-tilat, rangen mutteri rakennus sekä taukokioski, ovat avoinna kentän aukiolon mukaan. WC-tilojen yhteydessä on myös vesipisteet.

Peliaikojen varaaminen ja vahvistaminen tapahtuvat suoraan WiseGolf-ajanvaraussovelluksesta.

Green Fee pelaaminen. Mikäli olet vieraspelaaja, pelaat green feellä, tulee varaus maksaa suoraan applikaatiossa varauksen yhteydessä. Loppukauden voimassa on syksyn greenfee tarjous 29€.

Pelilippujen käyttö. Mikäli pelaat pelilipuilla, syötä pelilipussa oleva koodi varauksen yhteydessä kohtaan etukoodi/lahjakortti.

Supergolf-pelaajat. Varaa itsellesi Supergolf-pelioikeus, lähtöaikavaraus onnistuu tällä hetkellä vain puhelimitse.


HUOM! Pakkasyön ja -aamun jälkeen kentälle ja harjoitusalueille saa mennä vasta kun kenttähenkilökunta antaa siihen luvan. Lähtöajat peruuntuvat kentän avaamiseen saakka.

Lisätietoja palvelupäälliköltä
:
Janne Hartemo, palvelupäällikkö
.
puh. 040 861 5244