Syyskuun vaihtokenttänä on Nurmijärvi Golf | Tuusulan Golfklubi

Nurmijärvi Golf on Syyskuun vaihtokenttä

Kauden 2023 viides ja viimeinen vaihtokenttä Tuusulalaisille on Nurmijärvi Golf.

Kuuden kentän yhteistyön ansiosta Tuusulan Golfklubin pelioikeudella pelaava voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä kaudella 2023. Etua ei tarvitse erikseen lunastaa, se on automaattisesti pelioikeutta käyttävän käytössä, veloituksetta!

Syyskuun vaihtokenttänä Tuusulan pelioikeutetuille on Nurmijärvi Golf.
Huom! Nurmijärven normaali vierasvarauskäytäntö on 2 vrk, mutta vaihtopelioikeudella 3 vrk.
Peliaikoja varataan caddiemasterilta puh. 09 3157 4653 aukioloaikoina tai 1-2 vrk aikaisemmin soittamalla tai teetime-palvelun kautta.

Vierailuoikeus ei sisälly juniori- ja nuorisopelioikeuksiin tai sarjakorteiksi muutettuihin pelioikeuksiin. Pelilipuiksi muutetut pelioikeudet eivät myöskään sisällä vierailuoikeutta.

Yhteistyökentät ovat Nurmijärven Golfkeskus, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Tawast Golf ja Lahden Golf.

Yhteistyön kautta Tuusulan Golfklubin kaudella 2023 nimetyllä pelioikeudella pelaava saa vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle kentälle 1.5- 30.9.2023 välisenä aikana, veloituksetta.

Vierailuoikeus on voimassa kullekin kentälle yhden kuukauden ajan. Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden lopussa. Lähtöaikojen varauksessa noudatetaan kunkin kentän vieraspelaajien varausehtoja.
Vierailuoikeus ei sisälly juniori- ja nuorisopelioikeuksiin tai sarjakorteiksi muutettuihin pelioikeuksiin.

Tänä kesänä Tuusulan Golfklubin pelioikeutetut voivat siis pelata joka päivä myös vaihtuvalla vieraskentällä rajattomasti ja ilman lisäveloitusta!

Kuukauden kenttä julkaistaan aina edellisen kuukauden 28. päivä.