TGK ry:n johtokunnan kevätkatsaus | Tuusulan Golfklubi

TGK Ry:n Johtokunnan katsaus

Seuran jäsenmäärä on jatkanut kasvuaan jo muutaman vuoden ja tällä hetkellä meidän jäsenten yhteismäärä on jo 1558 jäsentä. Heistä miehiä on 935, naisia 412, poikia 155 ja tyttöjä 56.

​​​​​​​Toimikuntien laatima kilpailu- ja toimintakalenteri kaudelle 2022 on nyt hyväksytty pääpirteissään, luonnollisesti kalenteri vielä elää kauden aikana, mutta suurin osa tapahtumista on jo kirjattu siihen. Voitte katsoa kilpailu- ja toimintakalenteria TGK:n kotisivuilta, se julkaistaan sinne vielä huhtikuun aikana.
Toimikuntien osalta suunnitelmat kautta 2022 varten ovat jo pitkällä, toimikunnat tiedottavat omista tapahtumistaan omilla sivuillaan.

Seuran sääntöjä tullaan nykyaikastamaan ja seuraavaksi luonnos jätetään juristin luettavaksi ennen asian viemistä eteenpäin ja seuran kokouksen hyväksyttäväksi.

Johtokunnan jäsenten osallistuminen Suomen Golfliiton tarjoamaan koulutukseen on aktiivista ja kannustamme myös muita jäseniä tutustumaan tarjontaan golf.fi-sivustolla. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan koulutuksiin, niin ole rohkeasti yhteydessä joko puheenjohtajaan tai TGK:n toimistoon.

Suomen Golfliitto Ry:n varsinaiseen kevätliittokokoukseen osallistui puheenjohtajan estyneenä ollessa varapuheenjohtaja Merja Talusen.

Seuran johtokunta on valmistelemassa kaikille halukkaille seuran edustuspaitoja TGK:n logolla. Vaatteisiin tutustumisesta sekä tilaamisesta kerromme tarkemmin kevään kuluessa.

Seuran sääntömääräinen kokous tullaan järjestämään toukokuun aikana.

Tuusulassa 31.3.2022
Eeva-Kaarina Haanperä, johtokunnan pj.