TGK:n senioreiden saavutuksia kesäkuussa 2024 | Tuusulan Golfklubi

TGK:n senioreiden saavutuksia kesäkuussa 2024

Tuusulan Golfklubin seniorit onnistuivat hyvin Tourin kilpailuissa kesäkuussa.

TIMO NURMIAINEN KOLMAS M50 HAASTAJATOURILLA JA JARI PIIPARINEN EM-KILPAILUIHIN ISLANTIIN

Senioreista parhaiten onnistui TIMO NURMIAINEN Espoo Ringside Golfin kentällä 29.6. Haastajatourin 3. osakilpailussa 75 lyönnillä kierroksessa, jossa oli vain 4 bogeytä, 2 birdietä ja loput par-tuloksia. Timo jäi vain kahden lyönnin päähän voitosta Jukka Immoselle, joka pelasi kotikentällään. Samassa kilpailussa JOUNI VARJONEN sijouttui T15-sijalle 80 lyönnillä ja JARI PIIPARINEN T26 sijalle 82 lyönnillä. Jari sijoittui 8.6. Kytäjä Golfissa 2. osakilpailussa T5-sijalle 166 lyönnillä (85+81). Timo onnistui lähes yhtä hyvin T9-sijalla 167 lyönnillä (85+81). Timo on nyt yhteispisteissä viidennellä sijalla ja Jari kahdeksannella sijalla. Jari oli yhteispisteissä (Order of Merit) viime kesänä toisella sijalla. Näiden saavutusten perusteella Jari sai kutsun ESGA EM-joukkuekilpailuun Islantiin M55 HCP-sarjaan 29.7.-3.8..

MARKKU HILTUNEN sijoittui T10-sijalle 81 lyönnillä M65 Tourin 2. osakilpailussa Hartola Golfin kentällä 7.6. Markku on nyt yhteispisteissä T5-sijalla SCR-sarjassa ja neljännellä sijalla HCP-sarjassa.

ILKKA JÄRNEFELT onnistui jälleen loistavasti M70 Tourin 2. osakilpailussa Lahden Golfin haastavilla griineillä 83 lyönnillä sijoittuen SCR-sarjassa hienosti T6-sijalle ja HCP-sarjassa T4-sijalle 71 lyönnillä. Ilkka on nyt yhteispisteissä 12. sijalla SCR-sarjassa ja 11. sijalla HCP-sarjassa.

JOUNI VARJONEN sijoittui 27. sijalle 158 lyönnillä (78+80) FST M50-OnGolfin kilpailussa Kytäjä Golfin kentällä 8.-9.6.

MERVI KILPIKOSKI sijoittui 180 lyönnillä (90+90) T33-sijalle FST3 N50-OnGolfin kilpailussa Kytäjä Golfin kentällä 8-9.6. TUULA SUTINEN sijoittui samalle sijalle 180 lyönnillä (88+92). Tuula sijoittui hienosti N60 Tourin 1. osakilpailussa T10-sijalle 87 lyönnillä SCR-sarjassa Nurmijärvi Golfin kentällä 13.6. TGK:n lady-kapteeni LEENI ASOLA-MYLLYNEN sijoittui T9-sijalle N60 HCP-sarjassa 72 lyönnillä
Aluetour Uusimaan 2. osakilpailussa Nevas Golfin kentällä 27.6. N50 HCP-sarjassa Mervi sijoittui viidenneksi 75 lyönnillä pelattuaan 88 lyöntiä. Tuula sijoittui seitsemänneksi 77 lyönnillä pelattuaan 89 lyöntiä.
SIRKKA HYYTIÄINEN sijoittui kahdeksanneksi N65 HCP-sarjassa 79 lyönnillä.

KIMMO TUOMINEN sijoittui hienosti kolmanneksi 74 lyönnillä pelattuaan 97 lyöntiä Aluetour Uusimaan M65 HCP-kilpailussa Nevas Golfissa 27.6. häviten voiton ainoastaan kahdella lyönnillä. JUHANI HÄKKINEN onnistui jälleen hienosti M70 HCP-sarjassa 73 lyönnillä sijoittuen kolmanneksi ja nousi yhteispisteissä jaetulle ykkössijalle pelattuaan 87 lyöntiä. JARMO KURU sijoittui samalla nettotuloksella viidenneksi pelattuaan 90 lyöntiä. Jarmo on yhteispisteissä nyt T4-sijalla. JORMA SEPPÄLÄ jäi samalla nettotuloksella kuudenneksi pelattuaan 96 lyöntiä. LASSE KORPPI sijoittui seitsemänneksi 74 lyönnillä.
JUKKA JÄPPINEN onnistui jälleen hyvin M75 HCP-sarjassa 73 lyönnillä sijoittuen viidenneksi pelattuaan 92 lyöntiä. Jukka nousi yhteispisteissä ykkössijalle !

Onnittelut kaikille Tuusulan Golfklubin pelaajille hyvistä sijoituksista ja runsaasta osanotosta Tourin kilpailuihin.
Onnea kaikille heinäkuun SM- ym. kilpailuihin !