TGK:n senioreiden saavutuksia toukokuussa 2024 | Tuusulan Golfklubi

TGK:n senioreiden saavutuksia toukokuussa 2024

Tuusulan Golfklubin seniorit kiersivivät toukokuussa menestyksekkäästi eri toureilla.

HANNU TOROLA M60 TOURIN VOITTOON

HANNU TOROLA onnistui erinomaisesti M60 Tourin kilpailussa Hartolan Golfklubin kentällä 10.5. voittaen ylivoimaisesti 76 lyönnillä. Voimakkaassa tuulessa ja nopeilla griineillä Suomen maajoukkeen pelaajat epäonnistuivat. JARI PIIPARINEN onnistui myös hyvin 81 lyönnillä sijoittuen T7-sijalle. Jari oli viime kesän menestynein TGK:n seniori, kun hän sijoittui yhteispisteissä M50 Haastajatourilla toiseksi.

MARKKU HILTUNEN onnistui jälleen loistavasti 80 lyönnillä sijoittuen SCR-sarjan T6-sijalle M65 Tourin kilpailussa 17.5. Lakeside Golf Vammalan Pirunpellon kentällä. Markku sijoittui HCP-sarjassa 72 lyönnillä T5-sijalle varmistaen paikkansa Suomen maajoukkueessa M65 HCP-sarjassa ESGA:n EM-kilpailuissa Puolassa 30.6.-5.7.2024. JORMA SEPPÄLÄ sai kutsun myös EM-kilpailuihin samassa sarjassa voitettuaan viime kesänä M70 HCP-sarjan.

PENTTI PAAJANEN sijoittui T8-sijalle 76 lyönnillä HCP-sarjassa ja 91 lyönnillä T13-sijalle SCR-sarjassa M80 Tourin kipailussa Wiurila Golfin kentällä Salossa 22.5.

JOUNI VARJONEN sijouttui T44-sijalle 156 lyönnillä (77+79) kovatasoisessa FST1 M50 - OnGolfin kilpailussa Lohjan St. Laurence Golfin Kalkki-Petteri-kentällä 18.5.

TUULA SUTINEN sijoittui T31-sijalle 182 lyönnillä (93+89) FST2 OnGolf Senioripokaalit N50-sarjassa Espoon Golfseuran kentällä 25.5.

Aluetour Uusimaan 1. osakilpailuun osallistui peräti 9 TGK:n pelaajaa Ruukkigolfin kentällä 30.5., jossa griineillä lippujen paikat olivat erittäin haastavat. Parhaiten onnistui JUKKA JÄPPINEN M75-sarjassa 73 lyönnillä tasoituksellisessa lyöntipelissä sijoittuen hienosti kolmanneksi. TIMO PALMU sijoittui 77 lyönnillä seitsemänneksi ja JUHANI HÄKKINEN 79 lyönnillä yhdeksänneksi M70-sarjassa.
MERVI KILPIKOSKI sijoittui 78 lyönnillä yhdeksänneksi pelattuaan 86 lyöntiä N50-sarjassa.
TGK:n ladykapteeni LEENI ASOLA-MYLLYNEN sijoittui seisemänneksi 77 lyönnillä N65-sarjassa.

Onnittelut kaikille toukokuun Tourin kilpailuissa onnistuneille!