Tiedote kauden päättymisestä. Viheriöt suljetaan 10.11. alkaen, viimeinen pelipäivä 13.11. | Tuusulan Golfklubi

Tiedote kauden päättymisestä. Viheriöt suljetaan 10.11. alkaen, viimeinen pelipäivä 13.11.

Viimeisiä viedään, niin se on tässä kohtaa syksyä valitettavasti todettava. Golfkausi 2021 on päättymässä ja viimeinen virallinen pelipäivä on lauantaina 13.11.

Huomenna torstaina 11.11. viheriöille tehdään talven varalle torjunta-aine ruiskutus ja samalla viheriöt suljetaan tältä pelikaudelta, lippujen ja kuppien kerääminen pois viheriöiltä aloitetaan tänään 10.11. iltapäivällä. Huomisesta alkaen kenttä pelataan talvilipuille. Myös lyöntipaikat saavat saman käsittelyn loppuviikon aikana ja lyöntipaikka on suljettu mikäli tiimerkkejä ei näy. Avauslyönnin voi lyödä karheikosta lyöntipaikan vierestä.

Harjoitusalueet ovat tältä kaudelta suljettu sunnuntaista 14.11. alkaen.

Sääennusteessa on jälleen luvassa kylmempää ja sunnuntaista alkaen ajanvaraus on suljettu. Ulkoilu kenttä-alueella on sallittua mikäli ei ole pakkasta ja kenttä jäässä.

Kausi alkoi huhtikuussa torstaina 22.4. ja kenttä oli avoinna ilman korona-rajoituksia normaalilla ajanvarauksella koko kauden. Lauantaina on 205 pelipäivä ja kierroksia näihin päiviin mahtuu noin 35.000.

Kiitos kuluneesta golfkaudesta kaikille pelaajille ja ravintolan asiakkaille, nähdään taas kaudella 2022, jonne on vain noin 150 yötä jäljellä.

Syysterveisin,
Tuusulan Golfklubi ja Ravintola M.Par