Tuusula Golfklubin johtokunnan kuulumisia | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi ry:n johtokunnan kuulumisia

Tuusulan Golfklubi ry:n kokoontui uudella kokoonpanolla klubilla 28.2.2023. Läsnä olivat kaikki syyskokouksessa valituksi tulleet johtokunnan jäsenet: Kapteenit Tuula Sutinen ja Jukka Tuunanen, Merja Talusén (varapuheenjohtaja), Jari Viitala, Jorma Seppälä, Katariina Poutiainen ja puheenjohtaja Eeva-Kaarina Haanperä. Seuran sihteerinä toimii Janne Hartemo.

Seuran jäsenmääräksi todettiin 1407 jäsentä ja mukaan seuran toimintaan hyväksyttiin 12 uutta jäsentä. Jäsenistössä on 872 miestä, 368 naista ja 160 junioria. Jäsenmäärä on laskenut vuoden takaisesta, mutta tässä kohtaa vuotta vaihtuvuus on normaalia. Todellinen jäsenmäärä paljastuu vasta, kun kausi alkaa.

Toimikuntien raporteissa todettiin, että kisakalenteri ja tapahtumat alkavat olla paikoillaan. Kilpailu- ja tapahtumakalenteri on julkaistu nettisivuilla alustavasti jo tammikuussa. Tapahtumissa saattaa kauden aikana tulla muutoksia tai tarkennuksia, mutta pääsääntöisesti sisältö pitäisi olla sovittuna viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Kilpailu- ja tapahtumakalenterin löydät täältä.

Seuran tiedottamista tullaan tänä vuonna yhteisesti yhtiön kanssa parantamaan ja siihen kiinnitetään erityistä huomiota. Muun muassa tapahtumien sisällöt sekä niistä tiedottaminen tullaan yhtenäistämään 40-vuotisjuhlavuoden teeman mukaisesti.
Juhlavuoden toiminnoista vastaa tällä kaudella yhdistetty klubi- ja naistoimikunnasta muodostuva juhlatoimikunta.

Seuran toimintaopas tullaan päivittämään kevään aikana, asiaa käsitellään tarkemmin seuraavassa johtokunnan kokouksessa huhtikuun alussa. Toimintaopas tullaan päivittämään vastamaan seuran voimassa olevaa strategiaa, lisäksi oppaassa määritellään muun muassa kilpailuista maksettavat korvaukset.

Johtokunta päätti lisäksi järjestää seuran jäsenille yhteisen sääntöillan kevään aikana ja seuratuomarikurssin käyneille jatkokoulutus aluetuomareiksi tai liittotuomareiksi. Sääntöillasta ja muistakin tulevista tapahtumista tiedotamme kotisivuilla ja facebookissa.

Pelikautta odotellessa,
Eeva-Kaarina Haanperä, johtokunnan pj.

TGK täyttää tänä vuonna 40-vuotta, juhlavuoden kunniaksi logon ilmettä on piristetty.

TGK täyttää tänä vuonna 40-vuotta, juhlavuoden kunniaksi logon ilmettä on piristetty.