Tuusulan Golfklubi hakee asiakaspalvelijoita kaudelle 2022 | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi hakee asiakaspalvelijoita kaudelle 2022

Tuusulan Golfklubin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Tuusulassa pelataan golfkauden aikana n. 35.000 kierrosta. Golfklubilla työskentelevät asiakaspalvelijat golfkentän asiakkaiden palvelusta ja rahastuksesta sekä golfiin liittyvien tuotteiden myymisestä. Tuusulan Golfklubilla toimii lisäksi A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola, josta vastaa erillinen yrittäjä.

Haemme reippaita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita porukkaamme tulevaksi golfkaudeksi.

Asiakaspalvelijan työ golfklubilla on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työhön kuuluu mm. peliaikojen varaus ja myynti, asiakasrekisterin hallinta, kilpailusihteerin tehtävät sekä golfvälineiden myynti, yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen sekä ravintolan myynnin tukeminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa kello 7.00 ja 19.00 välillä, myös viikonloppuisin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saattaisit olla etsimämme henkilö. Hakijalta toivomme myös anniskelupassin suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka voivat työskennellä 15.4.–30.10 välisen ajan, sekä kesä-elokuulle muutaman asiakaspalvelijan täydentämään kesäsesongin ajaksi. Alku- ja loppukaudesta työvuorot voidaan järjestää opiskelun rinnalle, esim. ilta- ja viikonloppuvuoroina. Työaika on keskimäärin 30h/viikko ja 7,5h/päivä kesäkuukausina.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 14.2.2022 mennessä sähköpostitse toimisto@tgk.fi.