Tuusulan Golfklubi on ottanut käyttöön wisegolf -järjestelmän | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi on ottanut käyttöön WiseGolf -järjestelmän

Valitsimme syksyllä uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäksi WiseGolfin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä. Otamme järjestelmän käyttöön maanantaista 7.2.2022 alkaen.


WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kahdeksan toimintavuotta ja yli 100 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

CRM-ohjatusta WiseGolf-järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus, yrityksen ketteryys sekä järjestelmän kehittämiseen sitoutuminen olivat asioita, jotka vaikuttivat järjestelmävalintaan.


Kirjautuminen WiseGolfiin

 • eValitse TGK:n nettisivun (www.tgk.fi) sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu
  (Huom! Älä valitse rekisteröidy mikäli olet TGK:n jäsen)

 • TGK:n jäsenten käyttäjätunnus on oma jäsennumero

 • Ennen 1.2.2022 liittyneiden jäsenten oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.

  • Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Maija Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15
  • Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja "Omat tiedot" --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana

 • Uusille jäsenille olemme lähettäneet kutsun järjestelmän käyttäjäksi. Käyttäjätunnus on jäsenillä aina oma jäsennumero.
  ​​​​​​​
 • Muiden asiakkaiden tulee rekisteröityä ja käyttäjätunnus on rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite


Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia tai et tiedä jäsennumeroasi, otathan yhteyttä caddiemasteriin caddie@tgk.fi

TGK:n WiseGolf = www.tgk.fi sivut. Nyt ja jatkossa kaikki pelaamiseen liittyvät palvelut hoidetaan nettisivujen www.tgk.fi kautta.


Tasoitukset

Tasoituspäivitykset tulee tehdä joko Suomen Golfliiton mScorecardin tai Golf Gamebookin kautta, jotka päivittävät tiedot suoraan Golfliiton ylläpitämään tasoitusrekisteriin. Molempiin löytyy oikein hyvät applikaatiot sekä Android että iPhone puhelimiin hakusanoilla mscorecard ja gamebook. Molempia voit tottakai käyttää myös siirtymäajan jälkeen.

https://www.mscorecard.com/mscorecard/index.php

https://golfgamebook.com/fi/