Tuusulan Golfklubi Oy:n yhtiökokous 2022 torstaina 14.4.2022 | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi Oy:n varsinainen yhtiökokous etäkokouksena 14.4.2022

Tuusulan Golfklubi Oy:n varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 14.4.2022 klo 18:00 alkaen. Kokous järjestetään etäkokouksena Teams-alustalla. Kokouksen kutsu sekä materiaalit ovat nähtävissä nettisivujen materiaalisalkussa, kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon.

Kokoukseen osallistuminen

Osakeyhtiölain 5 luvun 16 §:n 2 momentin mukaan yhtiöjärjestyksessä voidaan määrätä, että yhtiökokoukseen saa osallistua postin taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla. Saman lainkohdan mukaan myös hallitus voi päättää asiasta, jollei yhtiöjärjestyksessä toisin ole määrätty.

Koska Tuusulan Golfklubi Oy:n yhtiöjärjestyksessä ei ole toisin määrätty, hallitus on päättänyt, että kokous järjestetään etäkokouksena siten, että kokouspaikalla on fyysisesti läsnä enintään hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja, kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä muita kokousvirkailijoita. Muut osallistuvat kokoukseen vain etäyhteydellä.

Kokoukseen voi siis osallistua vain etänä Teams-sovelluksella. Tästä syystä osakkeenomistajan tai tämän valtuutetun tulee ilmoittaa ENNAKKOON sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tgk.fi viimeistään 14.4.2022 kello 10:00 mennessä se sähköpostiosoite, jolla osakkeenomistaja tai tämän valtuutettu osallistuu kokoukseen. Linkki kokoukseen lähetetään sähköpostilla ilmoitettuun osoitteeseen 14.4.2022 kello 15:00 jälkeen.

Mikäli osakkeenomistaja tai tämän valtuutettu ei pääse liittymään kokoukseen tai kokouksen aikana ohjelman käytössä ilmenee ongelmia, pyydämme soittamaan puhelinnumeroon 0207 349 050. Teamsia voi käyttää joko työpöytäsovelluksella, verkkoselaimella (Edge tai Chrome -selain) tai mobiililaitteen sovelluksella.

Mahdolliset äänestykset toimitetaan nimenhuutoäänestyksenä, jolloin kokouksen puheenjohtaja tai sihteeri luettelee yksi kerrallaan jokaisen läsnäolijan nimen. Mahdollista myös on, että äänestys toimitetaan sähköisesti kokouksessa tarkemmin kerrottavalla tavalla.

Kirjallinen valtakirja tulee toimittaa postitse yhtiön toimistoon sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tgk.fi viimeistään 14.4.2022 kello 10:00 mennessä.

HALLITUS


Kokouksen materiaaleihin pääset tästä >>