Tuusulan Golfklubi ry:n Johtokunnan kuulumisia | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi ry:n Johtokunnan kuulumisia

Kokouksessaan elokuussa Tuusulan Golfklubin johtokunta on vahvistanut ensivuoden jäsenmäärän, joka ilmoitetaan Suomen Golfliitolle 1.9.

Elokuun viimeisen päivän jäsenmäärä (tilanne 1.9.2022) ilmoitetaan Suomen Golfliittoon, jonka perusteella määritetään seuraavan vuoden seuran jäsenmaksu Golfliitolle. Kun uudet tällä kaudella liittyneet jäsenet hyväksyttiin ja eronneet poistettiin rekisteristä, jäsenistön kokonaismääräksi tuona ajankohtana saadaan 1466 jäsentä. Aikuisia tuosta määrästä on 1267 ja junioreita 199.

Taloustilanteen katsaus osoitti selvästi, että koronan mukanaan tuoma ryntäys tapahtumiin ja kilpailuihin on vähentynyt, sekä tuotot että kulut olivat pienentyneet huomattavasti edellisestä vuodesta. Budjettivertailun lisäksi tarkastettiin kunkin toimikunnan oma toimintabudjetti.

Toimikuntien tapahtumat ovat sujuneet suunnitellun mukaan, valitetttavasti myös toimikuntien vetäjät ovat tehneet havainnon osallistujamäärien vähentymisestä kaikissa tapahtumissa. Toimikunnilla on paljon toimintaa vielä elo- ja syyskuussa ja toimikuntien vetäjät toivoivatkin runsasta osallistumista syyskesän tapahtumiin.
Klubitoimikunnan vetäjänä toivon hartaasti, että mahdollisimman moni osallistuisi kauden päättäjäisiin lauantaina 24.9. sekä kisaamaan että klubilla järjestettävään iltajuhlaan. Iltajuhlassa meitä viihdyttää kuninkaallinen esiintyjä, syntyjään järvenpääläinen tangokuningas Teijo Lindström.

Vuosi 2023 on klubimme suuri juhlavuosi, täytämme kunniakkaat 40 vuotta. Olemme suomen 19. vanhin golfklubi. Juhlavuoden järjestelyihin on jo koottu toimituskunta, johon kuuluvat historiikin laatijana Jukka Rimpiläinen, toimikunnan jäseninä Kaarina Alanko, Risto Wuorio, Jorma Seppälä ja allekirjoittanut.

Nyt johtokunta pyytää jäseniä esittämään keskuudestaan henkilöitä, jotka voisivat olla juhlavuoden ohjelmien suunnittelijoita. Tuo ehdotuksesi joko itsestäsi tai kaveristasi Janne Hartemolle osoitteeseen toimisto@tgk.fi tai minulle osoitteeseen eevishaanpera@gmail.com. Toimikuntaan tarvitaan henkilöitä eri aloilta ja eri intressipiireistä. Tule tekemään juhlavuodestamme vieläkin juhlavampi.

Juniorien harjoitukset talvikaudella 2022 hoitaa Ari Savolaisen estyneenä Teemu Putkonen. Harrastajaryhmien vetäjinä toimivat Oskari Mölkänen, Iiris Jussila ja Simeon Saarikivi.

Yhdistyksen johtokunnan toimesta olemme laatineet myös yhdistyksen toiminnan suunnittelun tueksi strategia, joka on saatu strategiaryhmän toimesta melkein valmiiksi. Johtokunta esittelee strategian jäsenistölle syyskokouksessa. Syyskokoukselle tullaan myös esittämään päivitetyt seuran säännöt. Vanhat säännöt eivät olleet enää nykypäivään sopivat. Suurista asiamuutoksista ei sääntöjen päivitystyössä ole kysymys, vaan haluamme päivittää ne vastaamaan nykyistä yhdistyslakia ja käytäntöä.
Yhdistyksen toimintaa tukevan toimintaoppaan seuraava päivitys tullaan tekemään syyskokouksen jälkeen.

Syksyisin Terveisin,
Eeva-Kaarina Haanperä
johtokunnan puheenjohtaja