Tuusulan Golfklubi ry:n puheenjohtajan kevättervehdys | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi ry:n puheenjohtajan kevättervehdys

Tiedän, että jokaisella golfarilla jalkapohjia kutisee tähän aikaan keväästä. Ei tarvitse enää kauaa odottaa, kun pääsemme kentälle. On hienoa päästä pelaamaan kevääseen ja seuraamaan luonnon kehittymistä. Se on parhaita tunteita, jotka tähän lajiin liittyvät. Kukaan ei enää muista edellisen kauden huonoja kierroksia. Tästä kaudesta tulee upea ja olen vihdoinkin oppinut tämän viheliäisen pelin niksit.

Toivotan onnea meidän uusille toimihenkilöillemme toimitusjohtajalle ja kenttämestarille Juhalle ja Elmerille. Heillä haastava mutta palkitseva työ edessään.

Johtokunnassa ja sen jaostoissa ja toimikunnissa on puuhattu ahkeraan seuramme 40-vuotisen taipaleen juhlistamiseksi. Toivon, että kesällä näemme runsaslukuisasti kaikissa yhteisömme tilaisuuksissa ja juhlimme koko jäsenkunnalla kunniakasta tietämme.

Pidimme johtokunnan edellisen kokouksen 4.4.2023 klubilla. Totesimme, että jäseniä on tällä hetkellä 1408, joista miehiä on 881, naisia 367, poikajunnuja 128 ja tyttöjunnuja 39.

Toimikunnat ovat toimineet loistavasti tulevaa kautta valmistellen. Senioritoimikunnan koko kesän ohjelma on pientä poikkeusta lukuun ottamatta valmis. Junioritoimikunta on tehnyt loistavaa työtä koulujen ja klubin yhteistyössä. Juhlavuoden ajaksi nais- ja klubitoimikunta ovat yhdistyneet 40-vuotisjuhaltoimikunnaksi. Toimikunta on tehnyt juhlavuoden ohjelmat lähes valmiiksi. Tärkeät päivät ovat virallinen juhlapäivä 1.6., jolloin pidämme kutsuvierasjuhlan ja kaikkien yhteinen juhlapäivä lauantai 10.6.

Koko kesän teema on 40-vuotisjuhla. Juhlajulkaisu valmistuu kevään aikana. Se on päätetty tehdä ja lähettää jäsenille sähköisessä muodossa joskin paperiversioita tehdään myös.
Toimintaoppaan sisältö on tältä vuodelta päivitetty. Se löytyy kotisivuilta seuran osion alta.

Toivotan sydämestäni kaikille Jäsenille oikein mukavaa ja antoisaa golfkesää.


Tavataan kentällä ja pidetään siitä hyvää huolta.

Eeva-Kaarina Haanperä, johtokunnan puheenjohtaja