Tuusulan Golfklubi ry:n syyskokous torstaina 16.12.2021 klo 18:00 alkaen etäkokokouksena (Teams) | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi ry:n syyskokous torstaina 16.12.2021 klo 18:00 alkaen etäkokokouksena (Teams)

Tuusulan Golfklubi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 16.12.2021 klo 18:00 alkaen. Kokous järjestetään etäkokouksena Teams-alustalla koronatilanteesta johtuen.

Kokoukseen osallistumiseksi osallistujalla tulee olla alustan käyttömahdollisuus joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Kokouksiin osallistumiseksi tulee ennakkoon ilmoittaa sähköposti, jolla kokoukseen osallistuu, sekä ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla 16.12.2021 klo 10:00 mennessä osoitteeseen toimisto@tgk.fi.

Tarkemmat ohjeet löytyvät kokouksen kutsusta, lähetämme myös ohjeita sähköpostilla kokoukseen ilmoitettuihin sähköposteihin.

Materiaalit kokoukseen löytyvät materiaalisalkusta »

Kokoukseen osallistuminen etänä

Koronavirustilanteen vuoksi johtokunta on päättänyt, että kokous järjestetään etäkokouksena siten, että kokouspaikalla on fyysisesti läsnä vain puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä muita kokousvirkailijoita.
Muut osallistuvat kokoukseen vain etäyhteydellä.

Kokoukseen voi osallistua vain etänä Teams-sovelluksella. Tästä syystä yhdistyksen jäsenen tulee ilmoittaa ENNAKKOON sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tgk.fi viimeistään 16.12.2021 kello 10:00 mennessä se sähköpostiosoite, jolla yhdistyksen jäsen osallistuu kokoukseen.

Linkki kokoukseen lähetetään sähköpostilla ilmoitettuun osoitteeseen 16.12.2021 kello 15:00 jälkeen.

Teamsia voi käyttää joko työpöytäsovelluksella, verkkoselaimella (Edge tai Chrome -selain) tai mobiililaitteen sovelluksella.

Mahdolliset äänestykset toimitetaan äänestyskoppi.fi-palvelussa, tarkemmat ohjeet äänestämisestä kerrotaan kokouksessa, mikäli kokouksessa on äänestettäviä päätöksiä.

Tuusulan Golfklubi ry
Johtokunta