Tuusulan seniorit voittivat 28.6. seuraottelussa Nurmijärven mutta hävisivät Keimolalle | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan seniorit voittivat 28.6. seuraottelussa Nurmijärven mutta hävisivät Keimolalle

Tuusulan Golfklubin (TGK) ja Nurmijärven Golfklubin (NGK) senioreiden välillä aloitettiin jo vuonna 1996. Ottelut ovat olleet yleensä tasaväkisiä. Voitot ovat nyt 16-13 TGK:n hyväksi. Keimolan Golfklubin (KGV) kanssa seuraottelut aloitettiin vuonna 1997. KGV:n joukkue on voittanut nyt 24 kertaa ja TGK ainoastaan 4 kertaa.

Miehet ja naiset pelasivat samassa 12 hengen joukkueen pistebogey-sarjassa, mutta 10 parasta PB-tulosta otettiin huomioon joukkuetuloksissa. Keimolan haastavan Saras-kentän griinit ja väylät olivat hyvässä kunnossa. Helteinen, aurinkoinen sää (+ 30 astetta) mäkisessä maastossa vaati senioreilta hyvää fyysistä kuntoa.

Tasaväkisen joukkuekilpailun voitti jälleen KGV:n joukkue 310 pisteellä, kun TGK:n joukkue pelasi 304 pistettä. NGK:n joukkue pelasi 262 pistettä.

TGK:n joukkueessa JARMO KURU onnistui loistavasti 37 PB-pisteellä pelattuaan 92 lyöntiä häviten pisteissä kahdelle KGV:n pelaajalle.

Hyvin onnistui myös JARI PIIPARINEN (HCP 6,2) 34 pisteellä pelattuaan kilpailun parhaimman SCR-tuloksen 83 lyöntiä.

LASSI KAIPIO, RAIMO KOPONEN ja JORMA VESTERINEN pelasivat 31 pistettä. SIRKKA HYYTIÄINEN, KATARIINA POUTIAINEN ja JORMA SEPPÄLÄ pelasivat 30 pistettä.

Suuret kiitokset koko TGK:n joukkueelle osallistumisesta seuraotteluun!

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Jorma Seppälä

KGV:n Reijo Kjelin (vas.) ja Jorma Seppälä

Jorma Seppälä ja NGK:n Eero Lösönen (oik.)

Jarmo Kuru