Uuden puheenjohtajan esittäytyminen ja johtokunnan tammikuu | Tuusulan Golfklubi

Uuden puheenjohtajan esittäytyminen ja johtokunnan tammikuu

Tuusulan Golfklubi ry:lle valittiin joulukuun syyskokouksessa uusi puheenjohtaja. Alla uudeksi puheenjohtajaksi valittu Mervi Kilpikoski kertoo hieman itsestään ja tulevasta kaudesta.

Olen 51-vuotias liikuntahallinnon LitManen (LitM) ja asun Keravalla - heti siinä 10 griinin takana. Pelaan ja harjoittelen golfia tavoitteellisesti mm. MID- ja Senioritoureilla, mutta sosiaalisuudesta ja monenlaisista eri golfkentistä nautiskellen. Aviopuolisoni Markon kanssa meillä onkin tavoitteena pelata kaikki Suomen golfkentät - tällä hetkellä yhdessä pelaamatta on enää alle 10 kenttää. Kun en ole golfin parissa, työskentelen Suomen Salibandyliitossa johtajana (alueet ja kehittäminen).

Vastuullisuus, avoimuus, positiivisuus, hyvinvointi: nämä ovat arvot, jotka on kirjattu Tuusulan Golfklubi ry:n strategiaan 2023-2027. Näiden arvojen mukaista toimintaa haluan olla toteuttamassa. Itselleni ei yleensä riitä se, että asiat saadaan hoidettua, vaan aina on päästävä eteenpäin ja kehityttävä. Strategia antaa suunnan, mihin asioita tulee kehittää, toimintasuunnitelma tarkemman kartan, mitä kehittää. Jäseniltä saamme tietoa siitä, miten asiat tulee toteuttaa, jotta toiminta on kiinnostavaa, yhteisöllistä ja tuottaa osallistujilleen iloa, positiivisia kokemuksia.

Johtokunnan työ alkaa järjestäytymisellä tammi-helmikuussa ja kesän tapahtumakalenterin koostamisella. Itseäni ja ladykapteeni Leeniä lukuun ottamatta johtokunnassa jatkavat kokeneet jäsenet: Merja Talusén, Jorma Seppälä, Jukka Tuunanen, Katariina Poutiainen ja Risto Lemmetti. Olen iloinen ja tyytyväinen, että he ovat mukana ja siten johtokunnan järjestäytyminen on ripeämpää ja syksyllä tehdyt suunnitelmat saadaan toteutukseen nopeammin.

Vuoden 2024 merkittävä muutos on tapahtumatoimikunnan perustaminen. Jäsenille suunnatun Pelaaja ensin -kyselyn tulokset kertovat, että tapahtumien määrä on suht ok (60% vastaajista ei osannut sanoa, onko tapahtumia liikaa vai liian vähän, 23% piti määrää liian pienenä ja 17% liian suurena). Tärkeämpi tulos on se, että järjestetyt tapahtumat/kilpailut eivät ole riittävän kiinnostavia, mistä kertoo se, että vain 25% vastaajista koki olevansa sitoutunut seuratoimintaan. Tilanteen muuttamiseksi tarvitsemme mukaan jäseniä, ehkä juuri Sinua, joka haluat olla ideoimassa ja toteuttamassa kiinnostavia tapahtumia kaudella 2024. Ota luuri kouraan, ja laita minulle WA-viesti (0400 529008) tai rohkaistu soittamaan ennen hiihtolomaa, mikäli aihe kiinnostaa.

Järjestäytymisen kanssa yhtäaikaa ja heti sen jälkeen on aika koota tulevan kauden tapahtumakalenteri. Johtokunnan oma vuosikello kokousaikatauluineen työstetään myös heti vuoden alkukuukausina, jotta toiminta ja päätöksenteko on sujuvaa ja tapahtuu ajallaan.

Tarkoituksena on jatkaa edellisen johtokunnan aloittamaa viikkotiedote-tapaa, ja jakaa sitä kautta tietoa johtokunnan vuosikellon mukaisista asioista ja päätöksistä. Suuret kiitokset edelliselle puheenjohtajalle ja johtokunnalle hyvästä ja aktiivisesta toiminnasta, on kunnia päästä jatkamaan työtä eteenpäin.​​​​​​​

Risto Lemmetti ja Mervi Kilpikoski toimihenkilöpäivillä 13.1.2024