WiseGolf App on julkaistu | Tuusulan Golfklubi

Wise Golf App on julkaistu

WiseGolf-järjestelmän näkyvin osuus pelaajille on klubikohtainen mobiiliapplikaatio, joka on veloituksetta ladattavissa sovelluskaupoissa. Applikaatio tuo pelaajien käyttöön mm. helpon ja monipuolisen mobiiliajanvarauksen.

Pelaajien käyttöön helppo ja kätevä mobiiliapplikaatio

WiseGolf-järjestelmän näkyvin osuus pelaajille on klubikohtainen mobiiliapplikaatio, joka on veloituksetta ladattavissa sovelluskaupoissa Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play kaupasta. Applikaatio tuo pelaajien käyttöön mm. helpon ja monipuolisen mobiiliajanvarauksen.

Yksi kirjautuminen riittää

Oman kentän WiseGolf-applikaatioon kirjaudutaan omalla käyttäjätunnuksella. Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, applikaatio muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Applikaatiosta pystyy helposti varaamaan aikoja myös muille WiseGolf-järjestelmää käyttäville kentille vaihtamalla kentän etusivun yläosan kenttävalikosta. Maksu voidaan suorittaa applikaatiossa tai paikan päällä klubilla.

Tämän lisäksi applikaatio osaa mm. automaattisesti ehdottaa pelikavereiksi henkilöitä, joiden kanssa on käynyt eniten pelaamassa.

Tiedot helposti nähtävillä​​​​​​​

Applikaation etusivulta pelaaja näkee yhdellä silmäyksellä omat tietonsa, kuten nimen, tasoituksen sekä seuraavan varatun peliajan. Myös varatun peliajan vahvistaminen tehdään helposti applikaation etusivulta.