Hallituksen tiedote osakkaille 15.9.2023 | Tuusulan Golfklubi

Hallituksen tiedote osakkaille 15.9.2023


Osakkeiden vastaanottaminen

Hallitus on päättänyt, että osakkeita ei tänä vuonna oteta vastaan, vaikka yhtiöjärjestys sen olisi mahdollistanut. Hallitus katsoo, että golfosakkeiden yleinen markkinakehitys yksityisillä markkinoilla on piristynyt viimeisten vuosien aikana ja osakekauppoja tehdään vuositasolla edelleen kymmeniä. Toisaalta vaakakupissa painavat myös yleiset talousnäkymät sekä inflaatiokehityksen tuoma epävarmuus.


Uuden toimitusjohtajan haku on käynnissä

Hallitus käynnisti uuden toimitusjohtajan haun välittömästi saatuaan tiedon Juha Ruposen siirtymisestä Messilään 1.11.2023 alkaen.

Hakuprosessi on vielä kesken, mutta on tarkoitus saada päätökseen syyskuun loppuun mennessä. Hallitus tiedottaa valinnastaan heti hakuprosessin päättymisen jälkeen.


Osakaskyselyyn on vielä mahdollista vastata

Osakaskysely 2023

Hallitus päätti toissa vuonna aloittaa vuosittaisen osakaskyselyn, jonka tarkoituksena on ymmärtää osakkaita paremmin ja selvittää osakkaiden tyytyväisyyttä kenttään ja golfklubin toimintaan. Samalla hallituksen tavoitteena on tutustuttaa osakkaat yhdessä hyväksyttyyn strategiaan ja arvoihin, joiden avulla toimintaamme ohjataan.

LUE LISÄÄ


Mukavaa syksyn jatkoa.


Tuusulan Golfklubi Oy
Hallitus