Juniorien kauden päättäjäiset pidettiin su 25.9. | Tuusulan Golfklubi

Juniorien kauden päättäjäiset pidettiin su 25.9.

Kauden päätöspäivänä 25.9. kisattiin perinteinen Ryder cup -tyylinen reikäpelikisa junnut vs vanhemmat. Aiempina vuosina vanhemmat ovat näyttäneet kaapin paikan, mutta tänä vuonna oli juniorien aika voittaa. Ja voitto tulikin varsin ylivoimaisesti. Kuudesta reikäpeliottelusta junnut voittivat neljä.

Juniorien joukkue voitti vanhempien joukkueen reikäpelikisassa.
Joukkueessa vasemmalta: Joel Talusén, Tuomas Örn, Niklas Raatikainen, Riku Laakso ja Anssi Rasmus. Kuvasta puuttuu Anttoni Heikkilä.

Päättäjäisissä Vuoden Kehittyjä -palkinnon sai Niko Sulonen. Palkinnon perusteena oli tasoituskehitys kauden aikana. Niko ei ollut paikalla tilaisuudessa, mutta lähetti kommentteja päättyneestä kaudesta.
”Pelissäni olen havainnut huomattavaa kehitystä, varsinkin lähipelissä ja kiitos siitä valmentajilleni Arille ja Teemulle. Aloin käymään kisoissa tällä kaudella ja ne on menneet suurimmalta osin hyvin. On ollut etenkin mukavaa huomata, että mitä enemmän on tullut kisakokemusta, sitä vähemmän kisoihin meno on jännittänyt.”

Vuoden Pelaaja -palkinto luovutettiin Simeon Saarikivelle. Perusteena oli hieno kisamenestys kesän kisoissa. Omassa puheessaan Simeon mainitsi kauden kohokohdaksi SM reikäpelien 4. sijan.

Päättäjäisissä kuultiin junnujen talvikauden valmentajan Teemu Putkosen kokemuksia ammattilaisena pelaamisesta. Lisäksi hän kertoi talven valmennusohjelmasta ja mm. avasi ajatuksiaan talvikauden treenien tavoitteista.

Nyt junnut pitävät taukoa ohjatuista lajiharjoitukista. Yhteisiin treenehin palataan joulukuun alussa.


Valmentajien valinta Vuoden Pelaajaksi oli Simeon Saarikivi.