TGK:n juniorit ovat kisanneet jälleen innokkaasati ja palkintosijoituksiakin on tullut.

TGK:n kisajunnuja alkukaudesta nähty Suomen kiertueista Keski-Uudenmaan junnutourilla, Future Tourilla, FJT Challenge Tourilla ja Finnish Tourilla sekä Latviassa Faldo Series -juniorikisassa.

Johan hopeaa Future Tourilla Master Golfissa 28.6.

Johan Kuokka (12 v) on kisannut menestyksekkäästi useassa Keski-Uudenmaan Junnutourin kisassa alkukauden aikana. Johan kisaa sarjassa HCP 20-36. Nurmijärvellä toukokuussa Johanin sijoitus oli 2. Kesä- ja heinäkuun kisoissa Hirvihaarassa ja Kytäjällä Johan saavutti kolmossijat. Voittoa odotellessa, kuten Johan itse sanoi

Tuomas (12 v) aloitti golfin jo 4 vuotiaana.

Ahkera kisaaja Tuomas Örn (12 v) on käynyt kisaamassa neljässä Future Tourin kisassa. Hän pelaa Easy Red-sarjassa. Kolmessa kisassa Tuomaksen oma tasoitus on parantunut. Hänen paras sijoitus on kolmas 22.5. Future Tourilla Iitti Golfin kentällä. Tuomaksen kommentit alkukauden kisoista. ”On ollut tosi kiva käydä kisoissa. Kisat on sujuneet vaihtelevasti. Muutama tosi hyvä kisa ja pari heikkoa. Niinä päivinä kun menee hyvin, niin tuntuu että kaikki toimii ja päin vastoin. Kauden treenien ansioista peli on monipuolistunut ja olen kisoissa osannut/uskaltanut käyttää erilaisia lyötejä.”

Simeon sijoittui pronsille Faldo Series -sarjan juniorikisassa Riikassa.

Simeon Saarikivi kävi kisaamassa Latviassa Faldo Series -juniorikisassa 14.-16.6. Simeonin kisa sujui hienosti ja sijoitus oli 3. Simeonin kisaterveiset. ”Latvian kenttä oli aivan uskomattoman hyvässa kunnossa, mikä tarjosi heti otolliset olosuhteet kilpailussa pärjäämiselle. Tulokset pysyivät matalina mm. hyvän lähipelin ansiosta, ja matkamuistona kilpailusta tuli pronssia.”

FJT Challenge Tourin kisassa 21.6. Tuusulan kentällä oli Simeon Saarikivi ainoa tuusulalainen peluri. Hän kiersi kentän tuloksella + 3 (74) ja saavutti voiton tuolla tuloksella. Onnittelut voitosta!

Joel lähti SM kisan viimeiselle kierrokselle kärkiryhmässä.

Joel Talusén on ainut TGK:n pelaaja Finnish Tour -kiertueella tänä vuonna. Joel osallistui Finnish Tour 2 ja 4 kisoihin Hillside Golfin kentillä ja selvitti tiensä cut:isa molempina viikonloppuina viimeiselle kierrokselle. Toukokuun lopun FT -kisassa oli Joelin kokonaistulos -2 (70-71-70) ja sijoitus T31. Kesäkuun FT:n kisatulos oli +2 (72-72-74) ja sijoitus T29.

Joel oli mukana ensimmäistä kertaa miesten reikäpelien SM-kisoissa Keimolassa kesäkuussa. Joelin matka katkesi ensimmäisellä kierroksella, kun vastaan tuli miesten amatöörimaajoukkuepelaaja Jaapo Jämsä. Voittoa ei annettu Jaapolle kuitenkaan helposti. Poikien peli päättyi vasta 2. jatkoreijällä.

Juniorien lyöntipelien Suomen mestaruuksista kisattiin kesäkuun viimeisellä viikolla KoskiGolfissa. Tuusulasta mukana oli Joel U18 sarjassa ja Simeon U21 sarjassa. 54-reijän kisassa mukaan viimeiseen päivään pääsi kussakin sarjassa 24 parasta pelaajaa. Joel pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta pariin ja hän lähti viimeiseen päivään kärkiryhmässä. Kolmannen päivän peli ei kuitenkaan lähtenyt liikkelle odotusten mukasesti. Joelin lopullinen kisasijoitus oli 10. tuloksella + 6 (71-75-79). Kierroksia Joel kommentoi seuraavasti. ”Ensimmäinen kierros oli todella hyvää golfia ja toisen kierroksen jälkeen minulla oli edelleen mahdollisuus voittoon. Viimeisen päivän tulos oli heikko. Kisarutiineista pitää tehdä paremmat sekä lisätä itseluottamusta kasvattavaa harjoittelua. ”

Onnittelut kaikille kisaajille hienoista peleistä ja menestystä loppukauden koitoksiin!